Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 743
Cod produs
GLJPVKYF-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem constienti ca atunci cand ai nevoie de un rulment roata miniincarcator Bobcat 743 te gandesti la o piesa de calitate maxima, la un cost cat se poate de mic. Este firesc, pana la urma eficienta este cuvantul mantra care guverneaza mersul unei bune afaceri. Asadar, poti sa fii sigur ca la noi vei gasi o piesa de schimb exact pe acest calapod al dorintei tale. Avem valori comune si cunoastem la fel de bine caracteristicile pietei. Propunerile noastre sunt sincere, corecte si lucram sa fim intotdeauna prima optiune pentru tine.

Suntem constienti ca nu functionam singuri pe aceasta piata. Nu suntem monopol si nici nu ne dorim asta. Pentru noi competitia nu este o piedica ci, dimpotriva, un ajutor. Sau, mai degraba, o oglinda. Pentru ca putem vedea unde suntem foarte buni si, de asemenea, putem vedea unde avem de crescut. Sau de imbunatatit. Lucram permanent la un serviciu mai bun, la o oferta mai diversificata si, la final, la a castiga respectul competitorilor nostri. Alaturi de respectul vostru.

Un asemenea rulment roata miniincarcator Bobcat 743 este un produs premium!
Acest rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 743 este o piesa care se monteaza la axul planetar. Este conceputa dintr-un otel rezistent la exploatarea in regim permanent. Asigura functionarea corespunzatoare a utilajului si deplasarea lui lina acolo unde e pus la treaba. Realizeaza transferul greutatii utilajului catre rotile lui, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Ai nevoie de inca o informatie?
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest rulment planetara este, de regula, o piesa rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica poate sosi o piesa cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru un eventual defect de fabricatie.

Daca a venit ziua sa cauti un rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 743 tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu noi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat expedierea produsului, pentru ca stim ca arde. Produsele noastre ajung rapid in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in intretinerea pe termen lung a unui utilaj. Iti recomandam un montaj corect si profesionist, de aceea e indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura