Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
W8GZ43BS-RA
Out Of stock
Descriere
Fiindca vrei crema cremelor in materie de rulmenti, noi iti recomandam cu insistenta acest rulment roata miniincarcator Bobcat 440 dedicat miniincarcatorului tau, un produs premium, realizat din materiale de top! Un astfel de rulment este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura. De aceea iti sugeram sa achizitionezi acest rulment gandit pentru roata miniincarcatorului tau, tocmai fiindca el este extra rezistent.

Rulmentii de transmisie mentin componentele aliniate si in pozitia corecta, reduc frecarea, transfera sarcinile si reduc uzura suferita de alte piese. Pentru a face acest lucru in mod eficient, acestia trebuie sa fie lubrifiati corespunzator! Acorda interes acestui aspect si prelungeste durata de viata a componentei ce tocmai ai achizitionat-o!

Un rulment roata miniincarcator Bobcat 440 este un produs remarcabil!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum este acest rulment, care se monteaza la planetara, intre planetara si sasiu. Se recomanda schimbarea impreuna cu simeringul de planetara.

Consultanta este gratuita!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 440 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment roata miniincarcator Bobcat 440 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• 38X63X17mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura