Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
IYGCUK15-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment roata miniincarcator Bobcat 751 este o componenta a rulmentului, care asigura protectie acestuia si ajuta ca miscarea intre rulment si bile sa fie una prin alunecare. Aceasta piesa de schimb are o structura exterioara cilindrica si se poate schimba separat de rulment. Iti recomandam sa apelezi la specialisti atunci cand vrei sa fie executat montajul unei astfel de camasi rulment!

Lubrifierea este cheia unui rulment sanatos, iar odata ce acest lubrifiant se evapora, viata rulmentului va fi pusa in pericol. Asigura-te in fiecare moment ca utilajul tau are piese ce beneficiaza de o lubrifiere optima! Daca intampini probleme tehnice, sau daca ai dubii referitoare la oricare dintre componentele ce participa la buna functionare a miniincarcatorului tau, stii ce ai de facut! Apelezi la suportul gratuit venit din partea consultantilor nostri!

O camasa rulment roata miniincarcator Bobcat 751 este o piesa durabila si fiabila!
Rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, iar daca sunt bine lubrifiati, vor reduce consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

O colaborare excelenta pentru tine!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

O astfel de camasa rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 751 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! O camasa rulment roata Bobcat 751 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune foarte importanta! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura