Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
NJ1ZMYOK-SC
Out Of stock
Descriere
Daca optezi pentru un rulment roata miniincarcator Bobcat 751 de la noi din depozit, jumatate de problema este deja rezolvata. Nu teme de cealalta jumatate, solutia este tot la noi. Noi stim sa o ambalam cum trebuie ca sa nu apara incidente la transport. Stim cum si cu cine sa o livram ca sa ajunga in maxim 24 de ore. Ba chiar stim si cine sa o monteze la utilajul tau aflat in suferinta. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral. Next.

In domeniul atat de vast al utilajelor diferenta o face, fara indoiala, calitatea. Asta inseamna: fiabilitatea, rezistenta la exploatare, viteza de lucru si multe altele. Noi promovam in munca noastra calitatea. De aceea, inca de la debut, am cautat sa lucram cu furnizori mari, seriosi si siguri. Fie ca de la producatori directi, fie ca de la dealer-i internationali, am cautat sa aducem in depozit cele mai bune piese, cele mai rezistente, cele mai prietenoase cu utilajul tau. Experienta anilor care au trecut ne-a aratat ca am ales drumul drept. Pe care mergem impreuna.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 751 este un produs premium!
Un asemenea rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 751 este o piesa care se monteaza la axul planetar. Este conceputa dintr-un otel rezistent la exploatarea in regim permanent. Asigura functionarea corespunzatoare a utilajului si deplasarea lui lina, acolo unde e pus la treaba. Realizeaza transferul greutatii utilajului catre rotile lui, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil

Ai nevoie si de o alta informatie?
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest rulment planetara este, de regula, o piesa rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica poate sosi o piesa cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru un eventual defect de fabricatie.

Daca a venit ziua sa cauti un rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 751 tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu noi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat expedierea produsului, pentru ca stim ca arde. Produsele solicitate ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in intretinerea pe termen lung a unui utilaj. Iti recomandam un montaj corect si profesionist, de aceea e indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura