Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
69UO4235-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment roata miniincarcator Bobcat S450 nu a ajuns in depozitul nostru oricum. Decizia de a-l aduce are in spate evaluarile specialistilor nostri, dar si asteptarile tale. Nu luam nicio decizie fara sa fim foarte bine informati. Nicio piesa de schimb nu intra in depozit intamplator.

Ne subsumam cuvantului calitate si facem tot ce este posibil ca sa ramanem in aria definitiei lui. De aceea, cand cumperi de la noi, stii deja ca ai o piesa originala, rezistenta si imbatabila comparativ cu alte alternative. Cand cumperi de la noi stim sigur ca si tu ne-ai evaluat inainte. Si nu te-am dezamagit.

Am primit adeseori feedback de la tine ca ai ajuns la noi la recomandarea unor specialisti. Ne face intotdeauna placere sa auzim asta. Pentru ca ne confirma ca am trecut testul cel mai dificil in acest bussines, testul fiabilitatii. Stim acum ca in materie de piese de schimb facem cele mai bune alegeri atunci cand aprovizionam. Stim ca la noi pe rafturi ajung doar produse premium sau de calitatea produselor premium.

Stim ca stam foarte bine si in politica noastra de preturi, care este flexibila. Si, finalmente, mai stim ca facem lucrurile sa se intample. Repede si bine. Asculta-ti specialistul, cauta-ne pe noi.

Rulment roata miniincarcator Bobcat S450 de la noi va face diferenta!
O  problema curenta cu care se confrunta un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S450 este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ii pot deteriora suprafata si ii pot scurta durata de viata. Poate face rau chiar si apa. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi, prin controale de rutina, si descopera punctele de scurgere. E doar un sfat. Si mai avem. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Consultanta cu prietenie!
Intr-o afacere sanatoasa, lucrurile se rezolva pas cu pas. Unii pasi sunt mai facili, altii mai dificili. Nu te lasam singur pe drumul dezvoltarii tale. Ai tot timpul ca insotitor de incredere un membru al echipei noastre de consultanti. El este alaturi de tine, absolut fara nicio obligatie financiara din partea ta. Il gasesti oricand, disponibil pentru a te ajuta si a reusi.

Noi iti oferim pentru acest rulment planetara un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija, nu vei plati niciodata pentru erori care nu iti apartin.

Livram acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S450 oriunde in tara. Pentru o colaborare placuta si de durata, iti oferim posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie. Noi iti punem la dispozitie atelier mobil sau mecanici iscusiti, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care ii soliciti.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura