Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
A4KX5MZB-SC
Out Of stock
Descriere
Cautam cele mai bune piese de schimb de pe piata pentru tine. Si facem din asta o activitate permanenta. Daca ai nevoie de un rulment planetara miniincarcator Bobcat S450 sa stii ca l-am gasit deja pentru tine. Ba, mai mult, il avem deja in depozit. Este exact cum ti-l doresti: absolut nou, din cel mai rezistent otel, lubrifiat cu cele mai bune vaseline, gata sa iti puna utilajul din nou in miscare. Nu-i asa ca deja ne formezi numarul?

Clientii nostri sunt antreprenori sau, de multe ori, chiar conducatori de utilaje. Aproape toti, care au cumparat o data de la noi, ne-au devenit parteneri de lung parcurs. Parteneriatele noastre s-au dezvoltat in timp si astazi ne cauta de fiecare data cand au de remediat defectiuni. Si ca astazi in fiecare zi. Pentru ca aici au gasit operativitate, intelegere, oamenii care sa ii asculte si sa le ofere solutii. Fireste, cele mai bune solutii. Iar daca nu ai ajuns inca aici, fa-o acum. Suna! Nu trebuie sa o faci decat o data.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat S450 - garantia calitatii!
Niciodata nu strica inca un sfat bun. Cum spuneam si altadata, supraincarcarea unui rulment roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea mai poate aparea si dintr-o nepotrivire intre rulment si aplicatie. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului. Stim totul despre piese. Si iti spunem si tie.

Consultanta „ca la mama acasa”!
Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Exploatarea utilajelor poate genera multime de situatii in care ai nevoie de un sfat, de o opinie autorizata. Pentru fiecare dintre acestea avem la desktop sau chiar in depozit, daca sosesti aici, un consultant disponibil pentru tine. El este acela care te poate indruma prin ceata identificarii problemei. Si tot el face lumina. Cauta-ne!

Impreuna cu acest rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S450 comandat vei gasi in colet si un certificat de garantie, pe care il poti activa daca rulmentul prezinta vreun defect de fabricatie. Ni-l prezinti impreuna cu piesa defecta si primesti pe loc alta. Garantia este valabila 6 luni.

Comanda un astfel de rulment ax planetar utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta cat de departe te afli. Vei face plata dupa ce verifici continutul coletului. Altfel, te asteptam la sediul nostru situat la iesire din Bucuresti, de unde poti ridica piesa chiar in ziua cererii.

Montajul unui rulment planetara miniincarcator Bobcat S450 iti poate da batai de cap. Dar tu nu iti doresti asa ceva. Nu ai nici timp si nici nervi. Nici macar nu te pricepi cum se face. Vrei ca un profesionist sa se ocupe pentru tine? Apeleaza cu incredere la serviciul de montaj pe care ti-l oferim. Oriunde te afli prin tara, noi putem sa iti trimitem un intreg service mobil. Nu trebuie decat sa ne soliciti suportul.

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura