Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
9AB84CY7-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S450 de la noi, jumatate de problema este rezolvata. Este absolut nou, adus din strainatate si are cele mai bune referinte. Daca l-ai cerut prin curier rapid, inca un sfert de problema se rezolva, pentru ca ajunge la tine in 24 de ore. Oriunde te-ai afla in tara. Cu firma de curierat pe care o doresti. Mai ramane ultimul sfert de problema - montajul. Daca nu o poti rezolva singur, avem noi mecanicul care iti trebuie. Colaboram cu cei mai buni. Spune-ne si il trimitem cu prioritate la tine. Problema este acum rezolvata. Utilajul is on the run.

Suntem intotdeauna alaturi de tine, e marca noastra inregistrata. Suntem mandri de fiecare realizare a ta pentru ca stim ca, undeva acolo, am contribuit si noi. Nu suntem perfecti, dar ne dorim sa fim macar foarte buni. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau. Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim serviciul. Nu ezita sa ne contactezi.

Rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S450 - o investitie sigura pe termen lung!
Nimeni nu reuseste sa faca lucrurile perfect. Nu a ajuns inca nimeni la aceasta performanta. Insa cu totii ne dorim sa atingem acel nivel de performanta in care toate problemele, mici sau mari, isi gasesc solutii. Utilajul tau este un brand greu egalabil pe piata. Dar, chiar si asa, iata, ii cedeaza cate o piesa, iti face cate o surpriza neplacuta. Nu poti da vina pe el si nici pe producator. Pana la urma, este o masina. Atunci cauti sa rezolvi problema si nu sa o deplangi. Exact pentru acest tip de moment, dar si pentru altele, suntem noi. Noi suntem piesa lipsa dintre utilajul tau si perfectiune.

Consultanta gratuita fiecarui client, nu facem exceptii!
Bine ai venit la depozitul nostru. Ai ales drumul cel mai sigur si cel mai scurt catre a rezolva problema inlocuirii piesei defecte. Iar pe langa produs vei obtine de la consultantii nostri o multime de alte lucruri. O identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare strong pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem. Totul gratuit.

Poti avea incredere maxima in acest rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S450 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea lin, iute si in conditii de siguranta a coletului. Totul prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Cand ajungi la aceasta etapa nu incerca sa experimentezi, cere mai bine cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “ in paine” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura