Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
RDBN1XF5-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment are rolul de a absorbi frecarea dintre cele doua parti in miscare, folosind o miscare de alunecare. Exteriorul acestei componente a rulmentului este unul cilindric, iar ea se poate inlocui separat de rulment. Indreapta-ti acum privirea catre aceasta camasa rulment planetara Bobcat 743 pe care o gasesti chiar in depozitul nostru. Iata o piesa atat de necesara utilajului tau, fara de care acesta nu ar putea functiona in parametri optimi!

Cu cat un rulment are o frecare mai mare, cu atat este mai mare probabilitatea defectiunii. Rulmentii sunt piese de contact, prin urmare, exista un contact larg intre arbore si rulment in timpul miscarii de alunecare inainte si inapoi. De aceea, o camasa rulment este extrem de necesara! Si vestile bune nu se opresc aici! Acum poti accesa aceasta piesa la o oferta dintre cele mai bune!

O camasa rulment planetara Bobcat 743 este un produs performant!
Rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, daca sunt bine lubrifiati, reducand consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!
O camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 743 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! O camasa rulment planetara Bobcat 743 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura