Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 453
Cod produs
KWVXJ489-RA
Out Of stock
Descriere
Te asteptam in lumea celor mai faine piese de schimb pentru utilaje! Te vom intampina boiereste, cu acest rulment roata miniincarcator Bobcat 453 dedicat miniincarcatorului tau, un produs premium, realizat din materiale de top! Rulmentii fac parte din categoria de piese de uzura, de care tu ai nevoie cu o frecventa sporita! In depozitul nostru gasesti la orice ora absolut toate componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau!

Iata, asadar, piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare optima, dar daca inca nu esti convins, sau ai nevoie de suport tehnic, te asteptam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate! Vei intalni aici, in cadrul companiei noastre, o echipa faina, tanara, abila, care va fi dornica sa te ajute, orice problema ai intampina! Astfel, nu intarzia sa alegi si tu sa accesezi produse faine, la preturi de nerefuzat!

Un rulment roata miniincarcator Bobcat 453 este un produs rezistent!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum este acest rulment, care se monteaza la planetara, intre planetara si sasiu. Se recomanda schimbarea impreuna cu simeringul de planetara.

Servicii conexe de top!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment roata miniincarcator Bobcat 453 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 453 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• 38X63X17mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura