Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
G8CQJEAR-E-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa te bucuri din plin de cilindrul tau compactor, alege sa colaborezi cu ACN Piese Utilaje! Aici vei avea parte de trei avantaje exceptionale: componente de calitate la un pret accesibil, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu de asistenta tehnica gratuit! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam un rulment butuc cilindru compactor JCB VM115 nou-nout! Lasa-ne sa iti expunem toate motivele pentru care aceasta achizitie este una de neratat!

Avantajul produsului este calitatea sa superioara si rezistenta crescuta, fiind comparabile cu modelul original, dupa care a fost proiectat. Singura deosebire dintre cele doua componente este pretul mult mai rentabil al celei pe care ti-o propunem de aceasta data! De altfel, este fabricata in Uniunea Europeana, din materiale durabile, menite sa iti asigure o reparatie de durata. Respecta, astfel, cele mai stricte standarde din industrie si a fost testata si imbunatatita constant, pentru ca tu sa te bucuri de o piesa de schimb fiabila si accesibila.

Cere acum o oferta pentru acest rulment butuc cilindru compactor JCB VM115 si afla detaliile care te intereseaza!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert? Serviciul nostru gratuit de suport tehnic se afla la dispozitia ta!
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestui rulment butuc cilindru compactor JCB VM115 cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta acest rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM115 pe vehiculul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Inainte de a achita pachetul, poti verifica continutul sau in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in regula. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Oferta de piese de schimb de calitate o insotim de o oferta de servicii tehnice, prompte si garantate, dedicate clientilor nostri. Dupa achizitia piesei, poti solicita si interventia mecanicilor nostri colaboratori din zona ta pentru a primi ajutor la montaj sau pentru efectuarea oricaror reparatii. Acestia pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc.), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul produsului: G8CQJEAR-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura