Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor Caterpillar CS74

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS74
Cod produs
1XPL9C4Q-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau striga dupa ajutor? Aici suntem! Si avem cele mai bune remedii pentru insanatosirea sa. Daca a cedat vreun rulment, iti oferim noi unul extrem de rezistent si de fiabil. Un rulment butuc Caterpillar CS74 de inalta calitate, ce poarta amprenta Carraro. Pentru ca lucrurile facute de mantuiala n-aduc niciun beneficiu, este esential sa alegi cu exigenta piesele de schimb pentru masinaria ta. Iar acest rulment trece cu brio orice test si iti promite performanta indelungata. Pune-l la incercare!

Ai grija si de lubrifiere si vei avea rezultate mai bune decat te astepti. Nu-i asa greu sa ajungi in varf, daca tii cont de cateva aspecte. Pune un strop de pasiune si un altul de inspiratie si vei vedea cum se misca lucrurile. Pe noi experienta ne-a invatat sa punem pe primul loc calitatea in tot ceea ce intreprindem. De aceea nu ne multumim doar cu a-ti pune la dispozitie produsele necesare intretinerii utilajelor tale. Stim ca la fel de important este sa ai si suport tehnic si de-asta am pus la punct un serviciu adecvat, care te va scoate din impas de fiecare data. Suna-ne!

Rulment butuc Caterpillar CS74 - pentru o functionare impecabila!
Chiar de nu-ti pare mare lucru, rolul acestui rulment este esential pentru utilajul tau, intrucat acest rulment butuc Caterpillar CS74 asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Totodata, vei face si economii la combustibil datorita lui.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc Caterpillar CS74 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul e foarte pretios, de aceea iti livram acest rulment butuc Caterpillar CS74 super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. La fel de bine poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Daca vrei beneficii maxime de la noua piesa, asigura-i un montaj calificat, care va tine cont de toate aspectele necesare unei functionari optime. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, care mai mult ca sigur a avut de suferit. Iar daca n-ai la cine apela pentru un montaj ca la carte, te punem noi in contact cu niste profesionisti din zona ta de activitate. Doar da-ne de veste si se rezolva!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura