Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM132

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM132
Cod produs
X098BREH-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc cilindru compactor JCB VM132 iti ofera toate avantajele pe care le poti avea de la o astfel de piesa, asa ca profita acum! Il gasesti la un pret excelent, iar din punct de vedere al calitatii, poate suplini cu usurinta piesa originala, dupa modelul careia a fost creat. De altfel, a fost produs in Uniunea Europeana, deci ai certitudinea ca respecta cele mai stricte standarde de calitate din domeniu. De ce ar trebui sa alegi aceasta componenta? Fiindca reproduce modelul original pana la cel mai mic detaliu, dar este disponibila la un pret accesibil. Aceasta achizitie iti va garanta un vehicul ce va functiona perfect, fara sa iti lase o gaura in portofel!

Indiferent ca manevrezi un tractor, un cilindru compactor sau alte utilaje, la ACN Piese Utilaje gasesti mereu piesa pe care o cautai. Depozitul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Rulment butuc cilindru compactor JCB VM132 - achizitioneaza-l astazi si bucura-te de un pret extrem de avantajos! Poti plasa o comanda chiar aici.
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

De ce ar trebui sa colaborezi cu noi? Pentru ca suntem cei mai buni!
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta gratuit sa identifici componenta corecta pentru echipamentul tau, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta! De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat (timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare).

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM132 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: X098BREH-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura