Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
4M3ZFYL0-A
Out Of stock
Descriere
Un asemenea prezon cilindru compactor JCB VM115 poate fi cea mai buna indee pentru stabilitatea rotilor utilajului pe care il conduci! Usor de identificat si permanent disponibil la noi in depozit, acest produs original promite sa fie o alegere perfecta pentru sistemul de transmisi finala! Prezonul este fabricat intr-o fabrica de ultima generatie, unde sunt prelucrate piese de schimb, dupa cele mai moderne tehnici! Atat de fiabil si uzual in caregoria sa, ne straduim ca achizitionarea lui sa fie simpla si rapida, oriunde te-ai afla!

Activitatea pe care ti-ai ales-o are nevoie de asistenta tehnica permanenta, iar acest lucru ne-a determinat sa concepem serviciul nostru gratuit de consultanta! Beneficiul pe care il oferim cientilor nostri, fiind permanent in contact cu ei pana la solutionarea defectiunilor, i-a facutt pe acestia sa devina dependenti de serviciile noastre. Intra si tu in legatura cu angajatii nostri si lasa-te indrumat de catre ei pe tot parcursul experientei tehnice de la noi din depozit!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB VM115D, JCB VM115HD si JCB VM115-ADF.

Investeste inteligent! Chiar conteaza!
Rolul acestui prezon pentru cilindru compactor JCB VM115 este esential pentru siguranta, mobilitatea si stabilitatea rotilor. El fixeaza janta de butuc, si pastreaza rotile intr-o permanenta conexiune cu vehiculul, prin strangerea lui puternica. Contrar dimensiunilor sale mici si formei sale simple, aceasta tija metalica filetata la un capat are o importanta deosebita: siguranta ta si a celorlalti participanti la exploatare. Piesa noastra de schimb se indentifica usor, dupa dimensiunile specifice utilajului! Rotile trebuie sa se potriveasca perfect si sa asigure maximum de stabilitate in timpul functionarii.

Nu esti singur!
Performantele pe care ti le propui sunt de-a dreptul greu de atins. Insa nu esti singur in acest proiect! Ai un suport permanent din partea noastra, prin serviciul gratuit de consultanta! Experienta noastra are un cuvant de spus in toata aceasta poveste! Stim ce inseamna timpul pentru tine! In fiecare moment ne grabim:
• Sa raspundem prompt atunci cand ne apelezi
• Sa facem o identificare corecta
• Sa stabilim un plan personalizat de intretinere
• Sa facem o expediere rapida

Sa cumperi piese de schimb din depozitul nostru inseamna sa faci cea mai buna investitie pentru afacerea ta! Pentru fiecare dintre produsele noastre, beneficiezi si de un certificat de garantie. In acest caz, un prezon cilindru compactor JCB VM115 este insotit de o garantie valabila pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Toate solicitarile clientilor nostri sunt tratate cu maximum de interes! Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest prezon cilindru compactor JCB VM115 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostu daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

Ai grija la montaj! Montajul este lucrarea unui profesionist, si nu a unui amator! Montajul poate compromite viata pieselor tale de schimb, daca nu este corect efectuat! Nu are rost sa mai stai pe ganduri atunci cand trebuie sa iei o decizie! Mergi la sigur, tinand cont de evolutia galopanta a tehnologiei, care-ti ofera metode infinite si personalizate de remediu! Cere o recomandare, daca nu stii incotro sa te duci!
Ai grija la detalii, pentru siguranta ta si a celorlalti!
Daca prezoanele nu sunt montate corect, ele se slabesc si te pot pune in pericol, prin simplul fapt ca roata se poate desprinde. In plus, sa nu uitam ca prezonul are nevoie de o ingrijire speciala, tocmai pentru ca este supus unor tensiuni permanente si intense, care il pot degrada!

Specificatii tehnice:
Filet 3/4"-16UNF (d=~19mm)
Lungime filet: 38 mm
Lungime totala: 66 mm

Codul produsului: 4M3ZFYL0-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura