Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
F5W1GE0L-SC
Out Of stock
Descriere
Daca aceasta coroana reductor JCB VM115 a cedat nu e o veste proasta. Face parte din ciclul vietii. Si inseamna si posibilitatea unui nou inceput. Asa cum chiar natura ne invata. Sarpele isi schimba pielea, mamiferele isi schimba blana, pasarile isi schimba cuibul, iar pomii frunzele. Ce bine ar fi ca omul sa-si schimbe uneori naravul dar, nah, nici Universul nu e perfect. Revenind din filozofare, noi aducem natura in parcul tau de utilaje. Asta inseamna ca vom da o noua sansa utilajelor tal prin gama de piese noastre de schimb, fiabile si rezistente. Facem totul natural.

Romanul cu drag de treaba spune mereu ca meseria este bratara de aur.  Multi insa refuza sa  poarte. Nu le mai place aurul muncii serioase ci plasticul stralucitor ale ciupelii de ici de colo. Asadar, este adevarat ca astazi gasesti tot mai greu un mecanic pregatit. Sunt rari, iar cei tineri nu se grabesc sa invete meserie. Caci isi murdaresc degetelele. Nu l-au cunoscut ei pe nea Petrica. Ii ciufuleste el la inceput dat scoate din ei nu mecanici, ci vrajitori. E o avere nea Petrica si, desi nu e la indemana oricui, noi mai cunoastem o multime de profesionisti peste tot in tara. Cand ai nevoie, scrie-ne. Iti vom da contactul lor.

Coroana reductor JCB VM115 dimineata la pranz si seara
Pentru o functionare nonstop ai nevoie de o coroana bine conceputa. Ea intregeste sistemul de directie fiind piesa responsabila cu dezvoltarea unui cuplu sporit. Constructia ei o face usor de recunoscut, avand dintii orientati catre interior. Acestia pot suferi deteriorari, fie din cauza uzurii pinioanelor, fie din cauza socurilor mecanice. O alta cauza poate fi interventia corpurilor straine care patrund intre coroana reductoare si pinioane.

Ti-am luat un inel…
… mare cat o coroana pentru cilindru compactor JCB VM115 Si asta doar datorita consultantilor de la ACN care mi-au oferit gratuit recomandari pentru exploatarea utilajelor mele, care mi-au oferit cele mai bune piese de schimb si m-au consiliat pentru un program de revizii in urma caruia am economisit o multime de bani. Tie ti-am luat un inel. Sa stii ca mi-am luat si eu o bere.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta coroana reductor pentru cilindru compactor JCB VM115 cumparata de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine ajunge deja la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Am ajuns si la montaj. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic adevarat. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in paine si este indicat sa lucreze bine inca de la inceput.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura