Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru cilindru compactor vibro max VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VM117
Cod produs
YTO8UP6H-SC
Out Of stock
Descriere
Abia asteptam ca aceasta coroana reductor VM117 aflata la noi in depozit, sa iti invioreze utilajul. Se vor potrivi din prima. Piesele noastre de schimb sunt prietenoase, pentru ca sunt construite cu sufletul si inteligenta. La prima cheie de dupa reparatie nici n-o sa-ti dai seama ca a fost vreuna. VM-ul brusc dezmortit se va ridica in doua picioare si apoi se va elibera de chingi. Pune-l treaba, caci a revenit la forma maxima. Utilajul tau aproape ca zboara. Dintr-o tara-n alta tara.

Fiecare avem prieteni. Care mai de care mai special. Nae, are un prieten, il cheama Lae. Lae e un tip simpatic cu o multime de calitati si un defect. Cere mereu bani imprumut. “Nae, da-mi cateva sute, am mare nevoie.” Nevoia e de fiecare data aceeasi, trebuie sa isi repare utilajul. Nae i-a dat de fiecare data pana intr-o zi cand i-a spus, “azi nu iti dau bani, iti dau un numar de telefon, suna acolo si o sa vezi ca n-o sa mai ai nevoie.” Pe hartie era scris un numar de telefon si un nume, ACN. Lae a sunat. Intr-o buna zi l-a sunat Lae. Ce s-o mai fi intamplat, s-a intrebat Nae. Nimic, Lae il invita la o bere. Facea el cinste.

Coroana reductor VM117 dupa ani si ani...
…abia, se poate strica daca ii asiguri o intretinere adecvata si un montaj corect. O buna izolatie a sistemului de directie pentru a nu patrunde corpuri straine este, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Un consult la minut
Tragem impreuna la caruta aceasta comuna, deci trebuie sa fim solidari. Si nu solitari. De aceea, ne-am gandit la serviciul de consultanta gratuit pe care ti-l oferim. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde te-ai afla. Vei primi: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.  Jucam cu aceleasi tricouri.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii mai tarziu, este bine sa ai toate documentele in regula. Facturi, documente de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc.  Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O coroana reductor pentru cilindru compactor vibro max VM117 vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Pasii pentru etapa de post comanda aceastei piese sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Coroana va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a face o vizita la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti permite sa ai tot felul de idei si initiative, insa functioneaza doar una - alege doar un mecanic cunoscator. Orice alta varianta de duce din vis in cosmar. Unul cu utilaje tarandu-se amenintator dupa tine pentru ca te-ai zgarcit la un specialist. Ia-ti un mecanic bun si vei dormi linistit.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura