Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru cilindru compactor Vibromax VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vibromax VM117
Cod produs
WPGRLE45-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de departe crezi ca poate ajunge afacerea ta? Noi suntem siguri ca poate ajunge exact acolo unde ai visat si ca usor, usor, totul va prinde contur. Te ajutam cu o piesa de baza precum coroana butuc Vibromax VM117 ce va ajuta la cresterea unui cuplu de forta superior. Nu iti neglija sistemul de transmisie inferior, pentru ca, fara acesta, utilajul tau nu va putea functiona.

Facem tot posibilul sa iti oferim cele mai bune servicii atunci cand vine vorba de sanatatea utilajelor tale. Pentru ca ne dorim ca afacerea ta sa creasca cat mai mult, venim cu propuneri pentru efectuarea montajului cat mai corect. Un mecanic bun este intotdeauna greu de gasit! De aceea, la cerere, ne ocupam noi de trimiterea unui colaborator priceput, care se va deplasa exact acolo unde ai nevoie de acesta.

De asemenea, pentru a-ti putea solutiona problemele cat mai rapid, venim in ajutorul tau si cu o diversitate de piese de schimb, ce vor contribui cu siguranta la durata de viata a utilajelor tale.

Coroana butuc Vibromax VM117 iti va ajuta cilindrul compactor cu un cuplu de forta superior!
Coroana de butuc este o piesa foarte importanta pentru mecanismul de transmisie inferioara, este piesa sa de baza. Rolul acestuia este de a spori cuplul de forta.

Recomandam sa actionezi cat mai rapid atunci cand simti ca o piesa a utilajului tau nu functioneaza bine! Astfel, trebuie sa fii cat mai atent la primele semne ale uzurii acesteia.
Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite, ce au produs deformari.

Serviciul gartuit de consultanta!
Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport - de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Coroana de butuc pentru cilindru compactor Vibromax VM117 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!
Contacteaza-ne! Distanta nu mai este o problema atunci cand utilajul tau are nevoie de o coroana butuc Vibromax VM117 noua! Noi ti-o trimitem in 24 de ore, prin serviciul de livrare rapid, indiferent unde te-ai afla!

Pentru ca primii pasi sunt mereu foarte importanti in viata noastra, dar si a utilajelor, noi recomandam ca montajul sa fie efectuat de catre specialisti in domeniu. Un montaj corect asigura o durata de functionare indelungata.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura