Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte spate pentru compactor JCB VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM117
Cod produs
1XK9Y28W-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o piesa rezistenta pentru utilajul tau greu? Iti recomandam acest simering butuc punte spate JCB VM117 echivalent, o componenta de calitate superioara, care rezista in conditii extreme. Este o echivalenta de succes si isi indeplineste rolul in cadrul transmisiei cu maxima eficienta. Sa il montezi la puntea din spate a compactorului. Te asiguram ca vei beneficia de un pret avantajos. Si daca ai nevoie de livrare rapida, nu exista nicio problema - o vom aduce la tine cu viteza luminii!

Suntem aici pentru a-ti face afacerea cat mai profitabila! Stii ce e mai scump decat o mentenanta regulata? O avarie nesperata! Deci, apeleaza la serviciile noastre de mentenanta pentru a evita astfel de situatii si pentru a-ti tine utilajele grele in forma maxima. Nu te stresa, aici ne gasesti mereu! Consultanta gratuita si serviciile de mentenanta de top te vor ajuta sa repari orice buba. Suna-ne acum si lasa-ne sa iti aratam de ce suntem atat de tari!

Simering butuc punte spate JCB VM117 - calitate superioara, pret potrivit!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru compactor JCB VM117 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering butuc punte spate JCB VM117 pe care il doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura