Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frana pentru cilindru compactor JCB VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM117
Cod produs
1EM8VDYC-A
Out Of stock
Descriere
Intelege ca tu esti singurul care poate conduce utilajul tau catre o mai buna performanta la munca! Cum? Prin deciziile pe care le iei si prin piesele de schimb pe care i le oferi acestuia atunci cand se afla intr-un impas! Un asemenea disc frana cilindru compactor JCB VM117 din depozitul nostru este cea mai buna selectie pentru sistemul de franare! Vorbim despre un produs de marca, de o provenienta sigura, care a fost prelucrat impecabil dupa standarde de top! Discul de frana indeplineste criteriul sigurantei si promite sa reziste experientelor de munca intensa, pe o perioada foarte indelungata! Il regasesti permanent la noi pe rafrturi, gata de drum catre tine, oriunde si oricand!

Depozitul nostru este o combinatie extrem de variata de piese de schimb pentru utilaje! Este, de asemenea, locul din care provine cel mai complex serviciu de consultanta de pe piata! Acest concept curajos prin care ne asistam clientii este rezultatul implicarii noastre si al interesului pe care il avem: acela de a ne vedea clientii satisfacuti! Intra si tu in legatura cu agentii nostri si lasa asupra lor toata tensiunea care te provoaca! Vei vedea ca defectiunile se vor remedia in timp util, si nu oricum, ci intr-un mod inteligent, care te va ajuta pe tine sa economisesti pe viitor!

Piesele noastre, condimente pentru o zi productiva!
Acest disc frana pentru cilindru compactor JCB VM117 are o durata de viata foarte extinsa! Este prelucrat dintr-un material abraziv, de inalta calitate, construit din celuloid! Serveste sistemului de franare al utilajului, oferind singuranta in timpul deplasarii, atat pentru vehicul, cat si pentru conducatorul sau, sau ceilalti participanti la exploatare. Sistemul de franare nu poate fi neglijat! Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca viteza, sau sa opreasca, dupa dorinta utilizatorului. Asadar, produsul de fata indeplineste criteriile de selectie pentru o franare sigura, eficienta si de durata!

Prin intermediul produselor noastre de top si al serviciilor noastre unice de consultanta poti sa construiesti un viitor mai bun afacerii tale! Suntem aici, gata sa identificam perfect, sa recomandam eficient si sa ne implicam in intretinerea personalizata, pe termen lung, a masinariei tale. Suntem dispusi sa raspundem prompt apelurilor tale si chiar sa ne deplasam catre tine atunci cand treci prin situatii de urgenta!

Pe rafturile noastre se gasesc piese de schimb la selectia carora ne-am folosit toate filtrele! Calitatea pieselor nu este un criteriu facultativ, ci se regaseste in fiecare dintre elementele pe care le oferim spre vanzare! In acest caz, un disc frana cilindru compactor JCB VM117 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem permanent focusati pe expedierea rapida a produselor! Primesti acest disc frana cilindru compactor JCB VM117 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui aceasta cerere pe site!

Este momentul potrivit pentru evaluarea elementelor conexe din angrenaj! Ar fi inoportun pentru ele sa fie lasate sa functioneze liber, daca au urme de uzura! Astfel pot genera avarii serioase, mult mai costisitoare.
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Discul de frana se monteaza in puntea care franeaza, iar dantura interioara se monteaza pe planetara. In cazul buldoexcavatoarelor este vorba despre puntea din spate. Pe cand in cazul utilajelor mai grele, poate fi si fata si spate. La inlocuirea discurilor de frana, se recomanda schimbarea contradiscurilor (discuri metalice), pentru un contact perfect si pentru o crestere a eficientei franarii! Se recomanda si inlocuirea oringurilor de la pistoanele de frana si schimbarea uleiului din punte!

Specificatii tehnice:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)

Codul produsului: 1EM8VDYC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura