Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frana pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
M0473AYQ-A
Out Of stock
Descriere
Vrei sa fii sigur ca sistemul de franare al utilajului tau este conceput din elemente rezistente in timp? Atunci achizitioneaza acest disc frana cilindru compactor JCB VM115 din depozitul nostru! Acest produs de marca indeplineste toate criteriile de selectie! Este conceput dupa cele mai moderne standarde si promite sa fie una dintre cele mai bune investitii! Il regasesti permanent pe rafturile noastre, fiind gata de drum catre tine, oriunde si oricand!

Depozitul nostru este o resursa interminabila de elemente concepute pentru a-ti usura munca si pentru a-ti remedia toate defectiunile, indiferent de categoria lor. Gazduim exclusiv piese de schimb de o calitate inalta, insa daca este ceva cu adevarat special in serviciile noastre, acel lucru se refera la consultanta pe care stim sa o oferim.
Acest serviciu este unic pe piata! Ceea ce-l face cu adevarat unic este echipa noastra si atitudinea angajatilor in fata clientilor. Mereu interesati sa identifice adevaratele nevoi si pregatiti sa actioneze pentru ele, consultantii nostri pot deveni cei mai buni parteneri ai tai! Apeleaza-i cu indrazneala, in orice moment, indiferent de situatie!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB VM115D, VM115PD, VM115-REXROTH, VM115HD si VM115-BSIII.

Acest disc frana pentru cilindru compactor JCB VM115 are o durata de viata foarte extinsa! Este prelucrat dintr-un material abraziv, de inalta calitate, construit din celuloid! Serveste sistemului de franare al utilajului, oferind singuranta in timpul deplasarii, atat pentru vehicul, cat si pentru conducatorul sau, sau ceilalti participanti la exploatare. Sistemul de franare nu poate fi neglijat! Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca viteza, sau sa opreasca, dupa dorinta utilizatorului. Asadar, produsul de fata indeplineste criteriile de selectie pentru o franare sigura, eficienta si de durata!

Suntem aici, gata sa identificam perfect, sa recomandam eficient si sa ne implicam in intretinerea personalizata, pe termen lung, a masinariei tale. Suntem dispusi sa raspundem prompt apelurilor tale si chiar sa ne deplasam catre tine atunci cand treci prin situatii de urgenta!

Pe rafturile noastre se gasesc piese de schimb la selectia carora ne-am folosit toate filtrele! Calitatea pieselor nu este un criteriu facultativ, ci se regaseste in fiecare dintre elementele pe care le oferim spre vanzare! In acest caz, un disc frana cilindru compactor JCB VM115 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este o incantare sa privesti de pe margine atmosfera din birourile noastre, intr-o zi obisnuita de munca! Mediul este pe cat de placut, pe atat de alert, intrucat suntem permanent focusati pe expedierea rapida a produselor! Primesti acest disc frana cilindru compactor JCB VM115 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Este momentul potrivit pentru evaluarea elementelor conexe din angrenaj! Ar fi inoportun pentru ele sa fie lasate sa functioneze liber, daca au urme de uzura! Astfel pot genera avarii serioase, mult mai costisitoare.
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Discul de frana se monteaza in puntea care franeaza, iar dantura interioara se monteaza pe planetara. In cazul buldoexcavatoarelor este vorba despre puntea din spate. Pe cand in cazul utilajelor mai grele, poate fi si fata si spate. La inlocuirea discurilor de frana, se recomanda schimbarea contradiscurilor (discuri metalice), pentru un contact perfect si pentru o crestere a eficientei franarii! Se recomanda si inlocuirea oringurilor de la pistoanele de frana si schimbarea uleiului din punte!

Specificatii tehnice:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)

Codul produsului: M0473AYQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura