Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
63KWU1TB-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de departe esti de succes? Poti privi in mod realist cat de lung mai este drumul pana a-ti indeplini visul? Noi ne dorim ca acesta sa devina realitate! De aceea iti oferim piese premium ca acesta coroana butuc cilindru compactor JCB VM115 care sa creasca performanta utilajelor tale. Afacerea ta creste odata cu profitul castigat, pe care sa il poti investi mai departe.

De aceea, ne ajutam clientii sa obtina cat mai mult profit, punand la dispozitia lor piese si servicii calitative. Analizam cu atentie piesele pe care ti le recomandam si stim cat de mult iti pot creste valoarea utilajelor prin rezistenta acestora. Tehnica moderna folosita in realizarea lor le recomanda pentru a functiona cat mai eficient si cat mai mult.

Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne ocupam de problemele precum: identificarea unei defectiuni, gasirea unei piese sau contactarea unui mecanic. Toate aceste trei situatii le putem rezolva mai repede decat ai crede! Specialistii nostri in piese, precum si mecanicii parteneri din proximitatea afacerii tale, iti vor aduce cele mai bune rezultate. Clientii nostri au revenit de fiecare data.

Coroana butuc cilindru compactor JCB VM115 este o piesa foarte indragita in randul clientilor!
Rolul important pe care coroana de butuc il are in functionalitatea oricarui utilaj este de a spori cuplul de forta din mecanismul transmisiei inferioare. Este de mentionat ca orice defectiune a unei piese, depistata la timp, poate evita uzura prematura a celorlalte piese cu care intra in contact. De aceea, iti spunem care sunt cauzele principale pentru care o coroana de butuc cedeaza.

Printre acestea se numara deformarile rezultate in urma socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. Obiectele straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane sunt, de asemenea posibile cauze.

In cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Sunt necesare simeringuri si oringuri noi pentru refacerea transmisiei.
Serviciul gratuit de consultanta!
Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele ideale! Scapa de grijile legate de piese si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de ele. Contacteaza-ne si afla toate modalitatile prin care iti putem fi de ajutor pentru a obtine profitul pe care il meriti!

Pentru ca ne place calitatea, coroana de butuc pentru cilindru compactor JCB VM115 vine insotita de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la depozitul nostru!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o coroana butuc cilindru compactor JCB VM115 prin serviciul de livrare rapid, in 24 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Iti poti imagina cate batai de cap ai avea si cati bani ai putea pierde in cazul in care montajul nu ar fi realizat corespunzator? Nu ar fi o situatie prea placuta… Noi venim in ajutorul tau pentru a-ti oferi recomandarile de care ai nevoie si pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie!

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura