Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
VUS7N8HD-MI
Out Of stock
Descriere
Mai poti delega din urgentele afacerii tale o parte catre noi. Nu glumim, nici nu ne cunosti inca, dar putem sa te scutim de o multime de probleme. Avem de oferit produse si servicii care iti vor face viata mai usoara. Sa incepem cu ce ai cautat, o coroana transmisie finala JCB VM115 pentru cilindrul compactor. Calitatea executiei si a materialului din care e facuta vor prelungi durata de viata a utilajului, deci vei repara la el mai putin!

Serviciile noastre sunt bazate pe realitatea muncii cu utilaje grele: consultanta gratuita pentru sfaturi utile, depanare rapida, livrare rapida si, in cazuri disperate, inchiriere de utilaje. Si, daca mai cauti pe site, mai gasesti. Sau ne poti da sugestii sa mai adaugam, ti-ai gasit in noi un prieten!

Suntem o retea din ce in ce mai mare!
Adaugam zilnic alti parteneri in lista noastra de contacte! Parteneri ne sunt si tehnicienii din toata tara care te pot ajuta cu echipa de depanare tehnica mobila. Un utilaj blocat trebuie depanat la fata locului, si ei pot si isi vor face timp sa te ajute! Suna la noi si te vom pune in legatura cu cel din zona ta!

Coroana transmisie finala JCB VM115 are forta de a prelungi viata activa a utilajului!
Transmisia finala este unul dintre angrenajele de forta si precizie care fac din utilajul tau o opera de arta. Coroana de reductie are rolul de a dezvolta un cuplu de forta superior. Atunci cand pinioanele sau coroana au probleme, tot mecanismul va suferi si se vor produce avarii in lant.

Va trebui inlocuit aproape intreg angrenajul dupa care trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Comanda la primul semn de avarie o coroana de reductie noua!

Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stiu ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!

Coroana transmisie finala pentru cilindru compactor JCB VM115 este una dintre cele mai cerute piese din depozit. Certificatul de garantie de 6 luni si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.

Intelegem viteza cu care trebuie sa iti pui utilajul in miscare si coroana transmisie finala JCB VM115 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin curier rapid.

Doar un bun tehnician, cu experienta in asamblarea transmisiilor finale, va realiza pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Nu lasa montajul unui angrenaj de precizie pe mana oricui! Iti putem recomanda pe cineva iscusit!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura