Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM137

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM137
Cod produs
OSIY5GH7-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest excelent rulment butuc cilindru compactor JCB VM137 a fost creat ca tu sa beneficiezi de calitate foarte buna, la un pret avantajos. A fost fabricat in Uniunea Europeana, dupa modelul piesei originale. Materialele sale componente sunt de o rezistenta remarcabila, orice producator de utilaje recomandand aceasta piesa proprietarilor care sunt interesati de functionarea optima a utilajelor pe care le detin. De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex.

Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru echipamentul detinut! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Plaseaza aici o comanda pentru acest rulment butuc cilindru compactor JCB VM137 si iti vei reabilita utilajul numaidecat!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Serviciul nostru gratuit de suport tehnic este ajutorul tau de nadejde!
Un site modern si usor de navigat, un depozit foarte bine aprovizionat si un serviciu de livrari rapid. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica exemplar, bineinteles! Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti. Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre alt produs? Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost.

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru cilindru compactor JCB VM137 personal.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de activitate, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta acest rulment butuc cilindru compactor JCB VM137 sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: OSIY5GH7-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura