Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru cilindru compactor JCB VM137

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM137
Cod produs
XH6WSLAV-A
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa-ti ajuti utilajul exact asa cum te ajuta si el in fiecare zi de munca, atunci achizitioneaza piese de schimb de inalta calitate, atunci cand ai reparatii de facut! Acest prezon cilindru compactor JCB VM137 este elementul de top al pieselor pentru sistemul de transmisie finala, un produs original pe care il poti cumpara cu toata increderea! Prelucrat intr-un atelier de creatie tehnica super dinamic, produsul este imbunatatit pentru performanta si rezistenta de durata! Il regasesti permanent pe rafturile noastre, fiind si foarte usor de livrat!

Depozitul nostru este locul in care intri cu defectiuni si complicatii, insa iesi gata recuperat de munca, la 100% capacitate. Nimic mai placut decat sa-ti vezi utilajul in cea mai buna forma a lui! Activitatea pe care o intreprinzi poate sa se dezvolte mai usor daca esti asistat de catre angajatii nostri! Nu uita ca avem un serviciu gratuit de consultanta mereu disponibil pentru tine, prin care iti cunosti mai bine masinaria si felul in care se intretine ea. Apeleaza-ne fara ezitare si vom prelua noi toata greutatea de pe umerii tai!

Fii un bun manager al utilajului tau!
Rolul acestui prezon pentru cilindru compactor JCB VM137 este esential pentru siguranta, mobilitatea si stabilitatea rotilor. El fixeaza janta de butuc, si pastreaza rotile intr-o permanenta conexiune cu vehiculul, prin strangerea lui puternica. Contrar dimensiunilor sale mici si formei sale simple, aceasta tija metalica filetata la un capat are o importanta deosebita: siguranta ta si a celorlalti participanti la exploatare. Piesa noastra de schimb se identifica usor, dupa dimensiunile specifice utilajului! Rotile trebuie sa se potriveasca perfect si sa asigure maximum de stabilitate in timpul functionarii.

Nu esti singur!
Ai un suport permanent din partea noastra, prin serviciul gratuit de consultanta! Experienta noastra are un cuvant de spus! Stim ce inseamna timpul pentru tine! In fiecare moment ne grabim:
• Sa raspundem prompt atunci cand ne apelezi
• Sa facem o identificare corecta
• Sa stabilim un plan personalizat de intretinere
• Sa facem o expediere rapida

Sa cumperi piese de schimb din depozitul nostru inseamna sa faci cea mai buna investitie pentru afacerea ta! Pentru fiecare dintre produsele noastre, beneficiezi si de un certificat de garantie. In acest caz, un prezon cilindru compactor JCB VM137 este insotit de o garantie valabila pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Toate solicitarile clientilor nostri sunt tratate cu maximum de interes! Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest prezon cilindru compactor JCB VM137 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostu daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

Ai grija la montaj! Montajul este lucrarea unui profesionist, si nu a unui amator! Montajul poate compromite viata pieselor tale de schimb, daca nu este corect efectuat! Nu are rost sa mai stai pe ganduri atunci cand trebuie sa iei o decizie! Mergi la sigur, tinand cont de evolutia galopanta a tehnologiei, care-ti ofera metode infinite si personalizate de remediu! Cere o recomandare, daca nu stii incotro sa te duci!
Ai grija la detalii, pentru siguranta ta si a celorlalti!
Daca prezoanele nu sunt montate corect, ele se slabesc si te pot pune in pericol, prin simplul fapt ca roata se poate desprinde. In plus, sa nu uitam ca prezonul are nevoie de o ingrijire speciala, tocmai pentru ca este supus unor tensiuni permanente si intense, care il pot degrada!

Specificatii tehnice:
Filet 3/4"-16UNF (d=~19mm)
Lungime filet: 38 mm
Lungime totala: 66 mm

Codul produsului: XH6WSLAV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura