Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru cilindru compactor vibro max VM137

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VM137
Cod produs
35GIM8YQ-SC
Out Of stock
Descriere
Eficienta cu care utilajul tau raspunde la comenzi precum si rezultatele obtinute zi de zi depind nu doar de omul care il manevreaza. Foarte importante sunt si componentele din interiorul sau. Daca acestea sunt rezistente, daca sunt compatibile, daca sunt fiabile si sunt montate corect, utilajul tau iti va livra ceea ce ii soliciti.  Asadar alege de la noi aceasta coroana reductor VM137 cand ai nevoie. Si ziua ta de lucru se va incheia cu gandul ca abia astepti urmatoarea zi.

Cine are carte, are parte. Capata intelegere, intelepciune, o viziune mai larga asupra lumii si un acces mult mai facil la rezolvarea problemelor. Cand stii lucruri, faci lucruri. De asemenea, cine are carte stie ca nu e perfect si ca nu are raspunsuri la toate intrebarile din lume. Iar un antreprenor cu carte va sti ca atunci cand ii cad utilajele nu se va baga el sa vada ce au, dar va cauta exact persoana potrivita care poate face asta. Cu carte si aceasta. Ne va cauta pe noi. Vom vorbi, vom afla si lucrurile se vor rezolva foarte repede. Scoala facuta la timp inseamna business facut cu cap. Adica de succes.

Coroana reductor VM137 dupa ani si ani...
…abia, se poate strica daca ii asiguri o intretinere adecvata si un montaj corect. O buna izolatie a sistemului de directie pentru a nu patrunde corpuri straine este, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Un consult la minut
Tragem impreuna la caruta aceasta comuna, deci trebuie sa fim solidari. Si nu solitari. De aceea, ne-am gandit la serviciul de consultanta gratuit pe care ti-l oferim. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde te-ai afla. Vei primi: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.  Jucam cu aceleasi tricouri.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii mai tarziu, este bine sa ai toate documentele in regula. Facturi, documente de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc.  Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O coroana reductor pentru cilindru compactor vibro max VM137 vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Pasii pentru etapa de post comanda aceastei piese sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Coroana va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a face o vizita la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti permite sa ai tot felul de idei si initiative, insa functioneaza doar una - alege doar un mecanic cunoscator. Orice alta varianta de duce din vis in cosmar. Unul cu utilaje tarandu-se amenintator dupa tine pentru ca te-ai zgarcit la un specialist. Ia-ti un mecanic bun si vei dormi linistit.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura