Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru cilindru compactor Vibromax VM137

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vibromax VM137
Cod produs
81TMBIN4-ES
Out Of stock
Descriere
Pentru ca stim cat de mult tii la utilajele tale, iti oferim cea mai buna modalitate de a arata acest lucru! Sustine-le astfel performanta, achizitionand doar piese de cea mai buna calitate. O astfel de piesa este coroana butuc Vibromax VM137 care iti va sustine utilajul sa aiba o durata de viata mult mai mare. Tine-l cat mai mult pe teren, acceptand ajutorul nostru!

Tot ceea ce ne dorim este sa ai o afacere profitabila si sa fii unul dintre clientii nostri multumiti. Piesele noastre sunt fabricate din materiale premium si vor necesita un schimb mult mai rar decat erai obisnuit. Astfel, cheltuielile tale de achizitie vor scadea considerabil. Dar…daca o singura piesa poate avea asemenea efecte asupra cheltuielilor tale, imagineaza-ti ce pot face mai multe piese. Sau…chiar toate!

Produsele disponibile in depozitul nostru sunt cea mai buna investitie pe care ai putea sa o faci pentru a prelungi timpul alaturi de utilajele tale. Un alt beneficiu pe care il ai alaturi de noi este ca te ajutam, gratuit, sa identifici piesele potrivite, cat si sa li se efectueze un montaj corect. Avem mecanici colaboratori prin toata tara, care pot interveni chiar la locatia ta!

Coroana butuc Vibromax VM137 este confectionata din materiale premium!
Coroana de butuc este o piesa foarte importanta pentru mecanismul de transmisie inferioara, pentru ca aceasta este piesa sa de baza. Rolul acesteia este de a spori cuplul de forta.
Recomandam sa actionezi cat mai rapid atunci cand simti ca o piesa a utilajului tau nu functioneaza bine! Astfel, trebuie sa fii cat mai atent la primele semne ale uzurii acesteia.

Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite, ce au produs deformari.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca piesele utilajelor tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport - de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Coroana de butuc pentru cilindru compactor Vibromax VM137 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Distanta nu mai este o problema atunci cand utilajul tau are nevoie de o coroana butuc cilindru compactor Vibromax VM137 noua! Noi ti-o trimitem in 24 de ore, prin serviciul de livrare rapid, indiferent unde te-ai afla!

Pentru ca primii pasi sunt mereu foarte importanti in viata noastra, dar si a utilajelor, noi recomandam ca montajul sa fie efectuat de catre specialisti in domeniu. Un montaj corect asigura o durata de functionare indelungata.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura