Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala cilindru compactor Vibromax VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vibromax VM117
Cod produs
CLYD3RI1-MI
Out Of stock
Descriere
Ca fiinte umane invatam din experientele noastre. Toti ne dorim doar experiente placute, dar … Sa luam ca exemplu experienta ta neplacuta cu utilajul defect. Ai nevoie de piese de schimb, deci ai intrat pe site-ul nostru: aici vei avea parte de o experienta placuta. Garantat 100% ! Ai nevoie de  o coroana transmisie finala Vibromax VM117 de calitate? O avem, in cea mai buna forma! Pe stoc! Cu cel mai ridicat grad de certificare a calitatii, de la precizia cu care a fost executata la aliajul dur din care e alcatuita.

Oricare dintre clientii care au experimentat serviciile noastre au recunoscut utilitatea lor: consultanta gratuita, echipe de depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje… tot ce ne-am gandit ca ar fi in beneficiul afacerii tale!

Mecanici fara frontiere!
Ii avem in lista de contacte, au echipe de depanare mobila, si isi vor rupe din timpul lor sa te ajute la nevoie. Au experienta necesara efectuarii oricarei manevre tehnice: revizie, montaj, reparatie, tractare… Suna la noi si iti vom da datele de contact ale celui mai apropiat mecanic de locatia ta!

Coroana transmisie finala Vibromax VM117 are forta de a prelungi viata activa a utilajului!
Transmisia finala este unul dintre angrenajele de forta si precizie care fac din utilajul tau o opera de arta. Coroana de reductie are rolul de a dezvolta un cuplu de forta superior. Atunci cand pinioanele sau coroana au probleme, tot mecanismul va suferi si se vor produce avarii in lant.

Va trebui inlocuit aproape intreg angrenajul dupa care trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Comanda la primul semn de avarie o coroana de reductie noua!

Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stiu ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!

Coroana transmisie finala pentru cilindru compactor Vibromax VM117 este una dintre cele mai cerute piese din depozit. Certificatul de garantie de 6 luni si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.

Intelegem viteza cu care trebuie sa iti pui utilajul in miscare si coroana transmisie finala Vibromax VM117 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin curier rapid.

Doar un bun tehnician, cu experienta in asamblarea transmisiilor finale, va realiza pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Nu lasa montajul unui angrenaj de precizie pe mana oricui! Iti putem recomanda pe cineva iscusit!

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura