Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
J3EG1WAV-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB VM115 se afla la noi pe raft si doar in original. Invatam permanent de la clientii nostri. Mai ales de la cei care au incercat mai intai cu piese de la mana a doua. Mai toti s-au jeluit dupa banii scursi pe apa sambetei. S-au prins ca o lucrare de calitate se finalizeaza cu un utilaj de calitate. Iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. De la ACN. Si consultanti care sa te informeze despre ele. De la ACN. Si posibilitati de livrare rapida. De la ACN.
Noi suntem experienta ta cea mai buna. Acest set special poate fi montat cu succes si pe modelele: JCB VM115D, JCB VM115PD, JCB VM115-REXROTH, JCB VM115HD si JCB VM115-BSIII.

Printre lucrurile pe care le facem in mod curent este acela de a invata continuu. Consultantii nostri urmaresc cu atentie ce se mai intampla nou pe piata utilajelor industriale si de constructii. Invatam, invatam, invatam! Si nu pentru ca am fi fanii lui Lenin, caci chiar nu e cazul. Ci pentru ca asa ne indeamna mersul vietii si al pietei. Apar tot timpul utilaje noi. Au nevoie de operatori tot mai pregatiti. Si de mecanici tot mai buni si mai informati. Care tin in mana un laptop si nu un ciocan. Asadar, cand investesti in utilaje noi, asigura-te de suportul nostru. Piesele de schimb sunt diferite, sunt altfel. Noi ramanem aceiasi.

Set discuri frana JCB VM115 - subiect de examen!
Sistemul de franare se refera mai ales la siguranta operatorului si a celor din jur. Deci nu este niciodata pe locul doi. Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul poate reduce viteza, sau se poate opri de tot, in functie de comenzi. Acest set indeplineste toate criteriile necesare unei franari sigure.

Da-mi taina unui sfat!
Orice sfat ascunde o taina. Care taina are un suflet - acela se numeste magie. Cine il primeste, scapa de probleme. La oameni uneori iese, alteori nu, pentru ca unii sunt incapatanati si obtuzi. La masini, insa, este un sfat bun duce intotdeauna la rezultatul scontat. Iar daca sfatul vine de colegii nostri, consultantii tehnici, treaba e ca si rezolvata. Ei stiu. Ei iti spun. Ei iti recomanda. Ei te pun pe drumul cel drept. Sfaturile lor sunt gratuite pentru ca tainele nu costa. Costa sa le ignori. Suna-i! Cere-le sa ti-o dezvaluie!

Acest set discuri frana pentru compactor JCB VM115 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Materializata printr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Si poti sa ne crezi pe cuvant. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat. Sunt si ei parteneri de incredere. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montarea unei piese de schimb este un proces destul diversificat. Tine si de complexitatea piesei. Dar in cazul setului nostru montajul nu este pentru oricine poarta o basca, un halat si o ruleta in buzunar. Asadar cand iti ajunge piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are doua maini drepte. La nevoie ti-l recomandam noi. Oriunde de-ai afla in tara. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura