Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana punte JCB PD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70
Cod produs
9PC7A3HB-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana punte JCB PD70 este permanent disponibil in depozitul nostru. Pe rafturile lui sunt aliniate ordonat mii de piese de schimb, toate de cea mai buna calitate, una superioara. Nu gasesti aici fakes, second hands, sau cine stie ce alte stifturi. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele de schimb de la noi ating standardele maxime de calitate. Cand suni nu intreba daca le avem, intreaba doar cand le trimitem.

Led Zeppelin ne-au oferit o scara pe cer. Noi va oferim o scara spre cea mai buna piesa de schimb de pe piata. In activitatea noastra vizam doar inaltimile. Acolo unde este aerul mai curat, unde cerul este mai aproape si unde, in general, se avanta doar vulturii. Muncind din pasiune si intelept, zi de zi, poti ajunge exact acolo unde iti doresti. Nu exista limite pentru cei care au curaj. Vino alaturi de noi si vom face impreuna aceasta calatorie initiatica sper succes.

Set discuri frana punte JCB PD70 just in case...
Acest set de la noi din depozit este un produs special si face parte din sistemul de franare. Un disc de frana functional si eficient inseamna o franare sigura si atat, fara continuare. Produsul nostru este prelucrat cu finete, din cele mai rezistente materiale si este programat sa performeze.

Consultanta debordanta
Uneori nu este suficient ce stii tu, devine relevant ce stiu altii. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nu lasa capul jos, pana la urma nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de infos. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri au castile pe urechi, asteapta apelul tau. Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Hai ca nu e timp de indoieli, avem amandoi treaba.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ai carte, ai piesa. N-ai carte, n-ai piesa, e doar un fake. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest set discuri frana pentru punte JCB PD70 vine insotit si de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vrei sa comanzi acest set? Pai daca stapanesti tema, treaba e simpla. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul oricarui serviciu de curierat preferi. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul te impinge de la spate, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Cand ajungi la etapa montajului acestui set, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialisti sau la un atelier specializat, caci nu e lucru pentru oricine. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. Mai mult, iti putem recomanda noi un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte mare.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:

• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:

• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura