Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru punte JCB PD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70, MAXTRAC, LSD, ITL
Cod produs
NO2U46YX-M
Out Of stock
Descriere
Alege pentru utilajul tau acest ansamblu diferential pentru punte JCB PD70 pe care il livram ca reper original ITL. Setul este identic cu cel montat de JCB in fabrica.
Piesa este adecvata pentru puntile JCB PD70 MAXTRAC, PD70 LSD, PD70 JCB si PD70 ITL.
Diferentialul este complet, cu alunecare limitata. Setul contine carcasa, axele, pinioanele si placutele.

Stiai ca?

- diferentialul ajunge la tine asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj
- piesa se livreaza pe baza de comanda, cu posibilitatea de aprovizionare de urgenta
- pentru a extinde durata de viata a diferentialului, lubrifierea periodica este necesara; specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului

Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la unul dintre numerele noastre de telefon sau sa completezi cererea de oferta din site. In fiecare zi lucratoare, raspundem cu promptitudine solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Vrei sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu echipamentul? Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata.
La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Fiind o piesa de origine, ansamblul este insotit de o garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila daca inlocuiesti componenta intr-un service autorizat.

Diferentialul va ajunge prin curierat rapid in toate zonele tarii. Plata se face la livrare. Ai optiunea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care se afla piesele, inainte de a achita.
Sau te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti, daca preferi sa ridici personal pachetul.

Cauti un service autorizat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesele noi?
Una dintre echipele de service mobil ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori se vor asigura ca echipamentul functioneaza din nou in parametri optimi. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Codul produsului este NO2U46YX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura