Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru punte JCB SD80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD80, SD80 ITL
Cod produs
UPX49F7W-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti acest ansamblu diferential pentru punte JCB SD80 - un produs complet, cu alunecare limitata. Diferentialul ajunge la tine asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj.
Piesa este potrivita pentru puntile JCB SD80, SD80 ITL si SD80 JCB.

Setul contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Diferentialul este un reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica. Pretul competitiv si rezistenta crescuta la uzura reprezinta principalele avantaje ale setului.

Stiai ca?

- daca te grabesti, iti putem aduce piesa in regim de urgenta
- lubrifierea componentei este esentiala pentru a-i prelungi durata de exploatare; specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului
- la alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita

Poti comanda diferentialul cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Daca nu esti sigur de compatibilitatea anumitor produse cu utilajul, consilierii tehnici ai firmei sunt gata sa iti ofere toate informatiile pe care le cauti.

In fiecare zi lucratoare raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat!

Diferentialul beneficiaza de o garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila in conditiile inlocuirii piesei de catre un service autorizat.

Livram piesa in toata tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care piesele au sosit la destinatie, inainte de a achita.
Vrei sa ridici pachetul direct de la depozitul nostru? Ne gasesti sediul in apropiere de Bucuresti, te asteptam de luni pana vineri.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Noi putem trimite la punctul de lucru al utilajului tau una dintre echipele noastre de interventie mobila. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi. Folosind acest serviciu, utilajul nu va stationa in asteptarea reparatiei, mai mult decat este necesar. Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este UPX49F7W-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura