Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB TM320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM320 TM320S TM320WM
Cod produs
EM5U16HI-M
Out Of stock
Descriere
Cauti un diferential complet, cu alunecare limitata? In oferta noastra gasesti acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB TM320 - produs identic cu cel montat de JCB in fabrica.
Pretul extrem de bun si calitatea superioara a componentelor din set transforma ansamblul in alegerea ideala pentru utilajul tau.
Grupul diferential se monteaza similar si pe utilajele JCB TM320S si JCB TM320WM.

Diferentialul contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Setul se livreaza asamblat, pentru a simplifica procedura de instalare pe utilaj.
Diferentialul este un reper original ITL.

Stiai ca?

- daca te grabesti, putem aduce piesa in regim de urgenta
- lubrifierea ansamblului este esentiala
- specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului

Pentru a comanda diferentialul este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. Raspundem solicitarilor tale in fiecare zi lucratoare si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Daca nu esti sigur de compatibilitatea anumitor componente cu utilajul, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat!
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Diferentialul beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila in conditiile inlocuirii piesei de catre un service autorizat.

Livram ansamblul diferential in toata Romania, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai optiunea sa deschizi coletul la primire si sa verifici starea in care se afla piesele, inainte de a achita. Pentru a ridica personal coletul, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un centru specializat, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde pot efectua un montaj corespunzator al pieselor noi. Echipa de mecanici alocata tie va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei.

Codul produsului este EM5U16HI-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura