Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533-105
Cod produs
H3AK9F58-M
Out Of stock
Descriere
Cauti un diferential cu alunecare limitata, complet? Vrei ca setul sa contina atat carcasa si axele, cat si pinioanele si placutele?
In oferta noastra gasesti acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 533 pe care il primesti asamblat, pentru a simplifica modul si scurta timpul de instalare pe utilaj.
Produsul se monteaza la fel si pe utilajul JCB 533-105.
Pretul atractiv si calitatea superioara a componentelor reprezinta principalele avantaje ale setului.
Diferentialul este un reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica.
Primesti produsul in baza unei comenzi, iar daca te grabesti exista posibilitatea sa aducem grupul diferential in regim de urgenta.

Stiai ca:

- daca folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului, vei prelungi durata de viata a pieselor?
- lubrifierea componentelor este esentiala?

Noi te putem ajuta sa cresti durata de exploatare a echipamentului, punandu-ti la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Consilierii tehnici ai firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la plasarea comenzii sau daca vrei sa verifici compatibilitatea diferentialului cu utilajul. Pentru a comanda grupul este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site.

La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Fiind piesa de origine, acest ansamblu diferential JCB 533 are aceeasi garantie ca cea oferita de producator, in conditiile inlocuirii sale in cadrul unui centru autorizat.

Livram produsul prin curierat rapid in toata Romania. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care se afla componentele, inainte de a achita. Daca preferi sa intri direct in posesia diferentialului, il poti ridica de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta diferentialul?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua toate reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea completa si rapida a tuturor problemelor care tin de echipament, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Codul produsului este H3AK9F58-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura