Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB TM310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM310, TM310S
Cod produs
GOIKVSTN-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB TM310 pe care il livram asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj. Diferentialul este complet, cu alunecare limitata. Piesa se poate monta la fel de bine si pe JCB TM310S.

Setul contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele din grupul diferential

Diferentialul propus spre vanzare este un reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica, si are un pret extrem de bun in oferta noastra.

Cere acum o oferta si ai sa fii pe deplin multumit pentru ca:

- livram produsul in baza unei comenzi, iar daca te grabesti, il putem aduce in regim de urgenta
- iti spunem ca lubrifierea diferentialului este foarte importanta
- specialistii recomanda folosirea uleiului mentionat in cartea de intretinere a utilajului

Poti comanda piesele de care ai nevoie cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre sau daca vrei sa verifici compatibilitatea anumitor piese cu utilajul. Raspundem cu promptitudine solicitarilor tale in fiecare zi lucratoare, si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Acest ansamblu diferential JCB TM310 va ajunge la tine insotit de o garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila in conditiile inlocuirii piesei de catre un service autorizat.

Livram piesele intr-un timp scurt, oriunde in Romania, prin curierat rapid. Plata se face la livrare. Ai optiunea sa deschizi coletul la primire si sa verifici starea diferentialului, inainte de a achita. Daca preferi sa ridici coletul direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi, chiar langa Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Putem trimite la punctul de lucru al echipamentului una dintre echipele noastre de service mobil. Interventia are loc in scurt timp de la solicitare si sub atenta ta supraveghere. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Codul produsului este GOIKVSTN-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura