Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535S, 535SX, 535FS
Cod produs
ZDCK4BY1-M
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 535 este complet, cu alunecare limitata. Setul se afla in oferta noastra la un pret atractiv si se livreaza asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj.

Diferentialul se monteaza pe utilajele JCB 535S, 535SX, 535FS, 535S XL, 535 FS SUPER, 535S TELEAGRI, 535SX TELEAGRI, 535SXL TELEAGRI, 535 TELEBAT, 535-60, 535-60 FS, 535-60 FS PLUS.


Ansamblul contine:
- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Diferentialul este identic cu cel montat de JCB in fabrica, fiind un reper original ITL.

Recomandari:

Pentru a pastra diferentialul in stare optima, lubrifierea sa regulata este necesara. Pentru o durata lunga de exploatare, specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului.

Aducem diferentialul in baza unei comenzi. Poti comanda piesele care te intereseaza cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau folosind cererea de oferta din site. Daca vrei sa afli mai multe de produsele si serviciile noastre sau daca vrei sa verifici compatibilitatea grupului cu echipamentul, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat!
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Acest ansamblu diferential JCB 535 beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator, garantie care ramane valabila daca este montat intr-un centru autorizat.

Diferentialul ajunge la tine in cel mai scurt timp, oriunde te afli in Romania. Plata se face la livrare. Ai optiunea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care componentele au sosit la destinatie, inainte de a achita.

Daca preferi sa ridici personal ansamblul diferential, te asteptam in fiecare zi lucratoare la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesele noi?
Una dintre echipele de service mobil ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, in scurt timp de la solicitare. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua un montaj exemplar al diferentialului, sub atenta ta supraveghere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este ZDCK4BY1-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura