Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
526-56 , 526-60
Cod produs
25I4BXT3-M
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 526 cu alunecare limitata, complet, te asteapta acum in oferta noastra la un pret competitiv. Diferentialul ajunge la tine asamblat, pentru a simplifica si scurta timpul de instalare pe utilaj.

Grupul se monteaza pe utilajele JCB 526-56 si JCB 526-60.

Setul contine:

-Carcasa
-Axele
-Pinioanele
-Placutele din grupul diferential

Reperul original ITL din oferta noastra este identic cu cel montat de JCB in fabrica.

Specialistii recomanda:

- sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului si sa nu uiti sa lubrifiezi regulat ansamblul
- montarea piesei de catre mecanici specializati

Nu esti sigur de compatibilitatea ansamblului diferential cu utilajul tau? Consultantii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata. Daca ai nevoie de asistenta la plasarea comenzii sau daca ai intrebari despre serviciile si produsele noastre, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat! In fiecare zi lucratoare ne poti contacta si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Piesa se livreaza in baza de comanda, cu posibilitatea de aprovizionare de urgenta. La alegere pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Ansamblul diferential beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator, in conditiile inlocuirii piesei de catre un service specializat.

Livram acest ansamblu diferential JCB 526 in toate regiunile Romaniei, intr-un timp scurt. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul si de a verifica starea pieselor primite, inainte de a achita. Sau poti ridica diferentialul de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme ansamblul diferential?
Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei care poate interveni asupra echipamentului, la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou in parametri optimi. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este 25I4BXT3-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura