Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526, 526LE, 526SLE
Cod produs
VX6EOWL2-C
Out Of stock
Descriere
Pe stoc gasesti solutii originale si solutii alternative de inalta calitate pentru orice ai nevoie. In cazul kitului diferential pentru incarcator telescopic JCB 526 varianta alternativa este cea mai avantajoasa.

De aceea, in depozitul nostru gasesti setul de reparatie rapida al ansamblului diferential format din 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, in varianta echivalenta. Compania care se ocupa de fabricarea lui are o experienta de zeci de ani in conceperea solutiilor de calitate pentru utilajele JCB, de aceea este recomandarea noastra la pret avantajos.

Comenziile si detaliile suplimentare le poti discuta cu consilierii nostri. Ei sunt disponibili la numerele de telefon afisate si iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare apel. Asadar, suna pentru verificarea compatibilitatii cu modelul utilajului pe care il deti!

Timpul de stationare datorat avariilor trebuie redus la minim, de aceea stocul este permanent disponibil si iti livram piesa cat mai repede. Comanda data astazi o poti ridica de la sediul din Bucuresti sau iti este livrata la locatia indicata de tine in ziua urmatoare. Plata in cazul livrarii este achitata ramburs si verificarea integritatii pieselor primite se face in prezenta curierului.

Daca te putem ajuta cu montajul sau cu orice alte reparatii la utilajul tau, contacteaza-ne acum! Colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara pentru a raspunde prompt cererilor tale care depind de rapiditate si o buna pregatire. Afla mai multe de la consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
Setul contine:
•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Kitul diferential poate fi montat si pe incarcatoarele telescopice JCB 526LE si 526SLE.

Produsul are urmatorul cod: VX6EOWL2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura