Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru Incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526 526-LE 526-56
Cod produs
Z32HT8BD-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Cu acest set discuri frana JCB 526 aflat la noi in depozit, utilajul tau inainteaza in directia dorita. Sigur si fara incidente. Iar cand apar fisurile sau uzura, caci este o piesa expusa la presiuni fizice extreme, nu iti pierde vremea cu solutii la prima strigare. Nu este ca la licitatie, e chiar un pic invers.
Cauta un produs care sa merite.  Cumpara piesa de schimb de la noi si operatorul tau va conduce safety. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, plus un loc de buna ziua.
Nu uita, produsul este compatibil si cu modelele: JCB 526S, JCB 526-LE si JCB 526-56.

Stii cate componente are utilajul tau? Nu stii, nu conteaza. Dar trebuie sa stii ca poate avea exact tot atatea posibile defectiuni. Adica tot atatea griji, adica tot atatea sume de bani ce trebuie cheltuite pe reparatii. Adica tot atatea  piese de schimb, adica tot atatea diverse magazine. Adica” bah, mai bine renunt, ma fac scriitor si traiesc din premii nationale!”. Noi stim ca nu esti tu acela care sa renunte si nici noi nu suntem aceia care sa te lase la greu. La cate defectiuni ai putea avea, noi avem numar dublu de solutii. E bine acum? E bine.    Literatura nu e buna cand nimic nu ai a spune. Ramanem la Bobcat.

Acest set discuri frana JCB 526 vine la timp!
Sistemul de franare  trebuie sa stea intotdeauna in atentia ta. Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca constant si fara convulsii viteza. Asadar, echipamentul set de discuri pe care ti-l propunem indeplineste toate criteriile de selectie pentru o franare sigura si fara incidente.

Consultanta pentru performanta!
Activitatea din sectorul nostru nu este tocmai una de functionar. Nu vii dimineata, bei cafeaua, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum a trecut ziua fara sa faci nimic.  Aici e invers si, mai ales, nu razbati singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciul nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Cumpara cu incredere acest set. Daca a ajuns la noi, inseamna ca a trecut prin cele mai severe criterii de selectie si este 100% bun de lucru.    Acest set discuri frana pentru JCB 526 se livreaza, totusi, impreuna cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Acoperim toate riscurile.

Nu trebuie sa intrerupi multa vreme activitatea atunci cand intervine o defectiune, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi setul in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai piesa instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat la inlocuirea setului sau a unui disc/contradisc, sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si, atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura