Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540
Cod produs
5NZWOJ72-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB 540 este acum la tine in atelierul mecanic, pe bancul de lucru. Te uiti la el si te minunezi. Singur, asa, parca nu spune nimic. Dar odata montat… pfuai! Devine o fiara. Pentru ca el iti stapaneste utilajul in efortul lui. Doar el. Nimic nu este intamplator in structura unui utilaj complex, fiecare componenta este importanta. Cum e si pentru tine, mai ales cand iti lipseste. Suna-ne si solicita setul.

Pentru ca este compatibil cu o multime de alte modele, dupa cum urmeaza: JCB 540LE, JCB 540S, JCB 540-SWAY, JCB 540FS-PLUS, JCB 540SXL, JCB 540-SUPER, JCB 540-120, JCB 540-140, JCB 540-170 si JCB 540-200.

„As da zile de la mine, sa mai stai o zi cu mine” canta pe multi bani Carmen Serban. Tu ai da zile pe gratis numai sa ramana setul frana functional inca o zi. Dar, nah, uneori ramane, alteori nu ramane. Zile bune, zile proaste. Pe primele nu le imparti cu nimeni, dar ce te faci cu alea proaste, caci le-ai face cadou cu flori cu tot. Lasa brat ca ti le luam noi, mai ales daca vorbim de set. Le luam, le punem in masina noastra de prelucrat zile proaste. Pui pe sus ziua nefericita si pe partea cealalta iese alta curata ca lacrima, senina si vesela. O punem in pachet impreuna cu setul de discuri frana si ti-o trimitem. E un secret cum facem.

Set discuri frana JCB 540 si meci!
Nicio zi fara macar o recomandare. De pilda, la acest set se recomanda ca la inlocuirea discurilor si contradiscurilor, sa se schimbe si uleiul din punte. Lichidul trebuie sa fie un ulei special aditivat, pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga a placutelor de frana, in conditii optime si de siguranta.

De la mine catre tine!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au raspuns la toate si solutii de la caz la caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie. Acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 540 va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Suntem atenti ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara greseala. Urmarim responsabili fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem, desigur, si etapa expeditiei. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Nu e de joaca, brat. Si daca nu este, o facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini magice. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul  si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni o joaca cum ti-am promis.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura