Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
72ZENST5-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB 535 este nascut sa fie campion. Se afla in mod constant in depozitul nostru. Prin insasi denumirea lui, descoperim un echipament special care are un rol aparte. Tine mult de mobilitatea miscarii si de stapanirea ei atunci cand devine haotica. El este jucatorul creativ din terenul de componente al utilajului tau. Este Roger Federer al functionarii. Trebuie sa-l ai si tu ca sa castigi trofeul. Il gasesti la noi. E perfect pregatit sa invinga meciul cu defectiunile, printr-un joc magistral. Game, set si meci!

El se poate monta cu aceleasi rezultate excelente si la modelele: JCB 535-60, JCB 535-67, JCB 535-95, JCB 535-125, JCB 535-140, JCB 535-TELEBAT si JCB 535S-TELEAGRI

Atunci cand utilajul tau cade in pacatul defectiunii fa cel mai corect lucru posibil - suna-ne pe noi. Ii facem slujba de inviere. “Preotii” nostri cunosc cartea sfanta a utilajului pe de rost si ii aplica cuviosi toate versetele, in functie de pacat. Tu doar trebuie sa crezi in ei si in minunile pe care le pot face.
Si nu-ti vindeca masina cu rugaciuni si tamaie, ei au si “painea si vinul” potrivite pentru ea. Cuple hidraulice, de pilda. Sau orice altceva. Grija pentru clientii nostri este, pentru noi, o religie.

Set discuri frana JCB 535 si meci!
Nicio zi fara macar o recomandare. De pilda, la acest set se recomanda ca la inlocuirea discurilor si contradiscurilor, sa se schimbe si uleiul din punte. Lichidul trebuie sa fie un ulei special aditivat, pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga a placutelor de frana, in conditii optime si de siguranta.

De la mine catre tine!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au raspuns la toate si solutii de la caz la caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie. Acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 535 va ajunge la tine insotit nu doar de factura, ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Suntem atenti ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara greseala. Urmarim responsabili fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem, desigur, si etapa expeditiei. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Nu e de joaca, brat. Si daca nu este, o facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini magice. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul  si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni o joaca cum ti-am promis.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura