Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 509

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 509 509.42
Cod produs
LB0Y4I5V-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru isi face un mic titlu de glorie pentru ca detine si acest set discuri frana JCB 509 din imaginile alaturate. Si nu e aroganta celui suficient, ci entuziasmul celui care isi vede rezultatul unei munci asidue. Ne-am straduit sa facem munca de research, ne-am straduit sa intram in gratiile fabricantului, ne-am straduit sa cream un flux de aprovizionare astfel incat piesa sa se afle permanent pe rafturi. Si ne-am straduit sa ti-o expediem in conditii perfecte de conservare. Ne-am straduit pentru tine.

De ce? Este compatibil si cu modelul JCB 509.42.

Dialogurile cu clientii nostri sunt o permanenta sursa de informare, dincolo de placerea de a schimba doua vorbe cu oameni care stiu ce vor de la viata. Aflam de la ei ca nu e intotdeauna usor sa iei o decizie si, de aceea, simt nevoia sa se sfatuiasca in spete in care sunt depasiti. Ei stiu foarte bine ca in sectorul nostru o decizie, oricat de mica, poate conduce la un act final excelent, dar si la un esec rasunator. De aceea, ei nu ezita niciodata sa ne sune, sa intrebe, sa se deschida ca la psiholog si, la final, sa ia decizia cea mai buna. Colaborarea cu ACN se desfasoara intotdeauna sb semnul succesului.

Acest set discuri frana JCB 509 in lupta cu fortele fizicii!
Acest set  are o durata de viata foarte extinsa. Este conceput dintr-un material abraziv, de inalta calitate, care raspunde bine la presiunea factorului extern. Deserveste sistemul de franare al utilajului, oferind siguranta in timpul deplasarii, atat pentru vehicul, pentru conducatorul sau, cat si pentru ceilalti participanti la exploatare.

Vino sa-ti spun ceva!
Daca nu stii care este piesa compatibila pentru utilajul tau, e bine. Inseamna ca ai multa treaba si nu timp de pierdut citind o gramada de carti tehnice. Asa ca nu-ti face probleme pentru atata lucru. Nu trebuie decat sa ne spui doar cateva lucruri despre ce se fenomen se intampla, iar noi depistam problema. Colegii nostri, specialistii tehnici, sunt foarte pregatiti si sunt gata sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie. Consultanta lor de specialitate iti este oferita gratuit.

Cumpara cu incredere acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 509 nou. Este verificat pe intreg lantul tehnic - de la conceptie, pana la fabricatie si apoi pana la distributie. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Iti putem expedia acest set oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si facem lucrurile sa se intample. Deci nu-ti face griji pentru operativitatea expeditiei. Iti trimitem produsul acolo unde esti. Desiguril poti ridica direct de la sediul nostru, daca esti in trecere prin Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Oferim recomandari pentru montaj clientilor nostri! Cunoastem profesionisti cu experienta, avem contactele lor si putem asigura serviciul lor. Piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta daca este montata corect si la timp. Asadar, daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne un mesaj si te indrumam catre cateva contacte sigure la tine in zona.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura