Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 509 509-42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 509 509-42
Cod produs
V1NKYZ37-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment butuc JCB 509 pentru incarcator telescopic - o alegere ideala datorita faptului ca este o componenta de cea mai inalta calitate, fiind disponibila la un pret foarte avantajos. Orice proprietar de utilaje care stie ce piese ar fi potrivite pentru echipamentul sau alege acest rulment, deoarece stie ca nu va fi nevoit sa il schimbe mult timp de la momentul achizitiei, avand in vedere eficienta si durata sa de folosinta. Fabricat in Uniunea Europeana, a fost proiectat dupa modelul original, fiind alcatuit din aceleasi materiale durabile. A fost testat si imbunatattit constant, pentru ca rezultatul final sa fie unul admirabil si rezistent.

Deoarece stim cat de importanta este fiecare clipa, pe rafturile noastre vei gasi piesele gata de plecare. De indata ce ne-ai contactat, colegii nostri din depozit vor trece la treaba. Pachetul va ajunge la usa ta, oriunde ai nevoie in Romania, prin serviciile de curierat rapid. Estimativ, livrarea dureaza aproximativ o zi lucratoare.

Rulment butuc JCB 509 - o componenta calitativa, disponibila acum pe stoc la cel mai bun pret de pe piata. Plaseaza aici comanda ta!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Pentru cea mai buna experienta tehnica posibila, alege sa faci afaceri cu noi!
Hai sa vezi ce inseamna o echipa profesionista, pe buna dreptate! La ACN Piese Utilaje ai sansa sa cunosti niste oameni exceptionali! Pregatiti mereu sa te ajute la nevoie, de aici nu vei pleca nemultumit niciodata. De ce spunem asta? Pentru ca suntem mereu cu un pas inaintea tuturor. De la un depozit modern, extrem de bine aprovizionat, pana la un serviciu gratuit de consultanta tehnica, noi iti oferim o experienta tehnica agreabila si eficienta.

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un utilaj functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita. Daca preferi sa ridici acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 509 personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Vrei sa ai un incarcator telescopic pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•  Diametru exterior = 157 mm
•  Diametru interior = 137 mm
•  H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
•  Diametru interior 107,8 mm
•  Diametru exterior 147 mm
•  H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 509 se poate monta si pe modelul JCB 509-42.

Codul pentru acest produs: V1NKYZ37-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura