Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 509

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 509
Cod produs
5LIE9X2H-ES
Out Of stock
Descriere
Stiai ca utilajele tale au nevoie de piese zdravene pentru a putea functiona? O astfel de piesa este coroana butuc incarcator telescopic JCB 509 pe care ti-o recomandam cu incredere. Pentru a-si desfasura munca in conditii optime, utilajele au nevoie de soferi buni, combustibil bun si, nu in ultimul rand, de piese bune! Aceste piese influenteaza foarte mult calitatea si eficienta productivitatii lor.

Se poate monta si pe JCB 509-42 in egala masura.

O piesa precum cea pe care ti-o sugeram noi este ca o gura de aer pentru tine. Nu doar ca ii va usura munca, ci ii va creste durata de activitate a utilajului, alaturi de tine.

Intr-un astfel de sistem, nici o piesa nu functioneaza independent. Toate acestea sunt conectate in asa fel incat sa nu poata functiona una fara cealalta. Cu alte cuvinte, cand o piesa s-a defectat, se vor defecta si cele cu care intra in contact, sau…in cel mai bun caz, le va da o pauza. Stim ca nu iti doresti ca piesele si, inevitabil, utilajul sa ia pauza, pentru ca orice secunda de inactivitate inseamna pierderi de profit.

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 509 este o piesa zdravana pentru utilajul tau!
Serviciul gratuit de consultanta!
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 509 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara coroana butuc incarcator telescopic JCB 509 - aceasta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura