Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 537

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 537
Cod produs
NISO2AHG-ES
Out Of stock
Descriere
Iar s-a intamplat ca utilajul tau sa nu mai functioneze din cauza coroanei de butuc? Iti recomandam aceasta coroana butuc incarcator telescopic JCB 537 care te va face sa ii ramai fidel de acum inainte. Ce o face atat de speciala? Iti vom spune ca nu este vorba doar despre calitate, ci si de tehnica profesionala cu care a fost realizata.
O alta veste buna este ca poate fi montata si pe modelele: JCB 537H, JCB 537HLE, JCB 537LE, JCB 537-120 si JCB 537-130. Fiecare piesa care ajunge la noi in depozit este verificata strict de catre specialistii nostri.

Echipa noastra este foarte dedicata in ceea ce face pentru ca fiecare persoana angajata are o legatura speciala cu piesele sau cu mecanica. Ne dorim ca toti sa ne facem meseria cu drag, pentru a avea cele mai bune rezultate in relatia cu tine, clientul nostru.

Ceea ce ne motiveaza sunt clientii satisfacuti de produsele si serviciile pe care le oferim. De aceea, imbunatatim constant acest lucru, tinand cont de feedback-ul pe care il primim. Prin urmare, am creat cel mai bun serviciu de consultanta pentru tine! De ce spunem asta? Pentru ca este gratuit! Fie ca nu stii ce piesa sa alegi, fie ca vrei sa te asiguri ca montajul a fost realizat corespunzator, noi suntem acea mana de ajutor!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 537 va face ca lucrurile sa mearga perfect in activitatea ta!
Coroana reductor este responsabila de producerea unui cuplu de forta superior. De aceea, ea are un rol important in angrenajul transmisiei inferioare. Pentru a evita multe neplaceri, iti recomandam sa depistezi cat mai repede motivele uzurii acesteia. Printre principalele motive se afla degradarea pinioanelor, deformarile provocate de socurile mecanice, dar si obiectele straine patrunse intre pinioane si dintii coroanei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 537 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! De acum, coroana butuc incarcator telescopic JCB 537 mult dorita va intra in posesia ta, oriunde te-ai afla! Serviciul de curierat rapid iti livreaza produsele in 24 de ore!

Pentru ca probabil cunosti deja importanta montajului, noi recomandam o atentie sporita la pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Doar un specialist se va asigura ca montajul va fi realizat corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura