Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540
Cod produs
M0ERW529-ES
Out Of stock
Descriere
Coroana ta face pe nebuna? Nu-i nimic! Avem noi una! Coroana butuc incarcator telescopic JCB 540 te va face sa uiti de vechea ta piesa, care ti-a dat deja atatea batai de cap. Stim cate griji zilnice ai pentru ca toate lucrurile sa mearga perfect si eficient in activitatea ta. De aceea incercam sa iti dam putina libertate, stergand o problema de pe lista!
O alta parte buna a acesteia este ca poate fi montata si pe urmatoarele modele: JCB 540FS Plus, JCB 540LE, JCB 540S, JCB 540SX, JCB 540SXL, JCB 540-120, JCB 540-140, JCB 540-170, JCB 540-200.

Aceasta piesa pe care ti-o recomandam iti va usura viata! Spunem asta pentru ca, in primul rand, o data cumparata, va ramane pentru mult mai mult timp alaturi de tine. Din moment ce vei amana serviciile de mentenanta si costul unui piese noi, vei economisi bani. Si…aici voiam sa ajungem! Vrem sa ne asiguram ca stii cat de mult poti economisi investind in piese de calitate superioara.

Depozitul nostru este plin de astfel de piese si, cu siguranta, le vei gasi si tu pe cele de care ai nevoie! Din experienta clientilor care ne-au trecut deja pragul sau care au comandat piese de la noi, iti spunem ca vei fi multumit. Cine nu ar fi multumit cand toate utilajele sunt pe teren si isi executa treaba la capacitate maxima?

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 540 este piesa care te va face sa ii ramai fidel de acum inainte!
Coroana reductor este responsabila de producerea unui cuplu de forta superior. De aceea, ea are un rol important in angrenajul transmisiei inferioare. Pentru a evita multe neplaceri, iti recomandam sa depistezi cat mai repede motivele uzurii acesteia. Printre principalele motive si afla degradarea pinioanelor, deformarile provocate de socurile mecanice, dar si obiectele straine patrunse intre pinioane si dintii coroanei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 540 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! De acum, coroana butuc incarcator telescopic JCB 540 mult dorita va intra in posesia ta, oriunde te-ai afla! Serviciul de curierat rapid iti livreaza produsele in 24 de ore!

Pentru ca probabil cunosti deja importanta montajului, noi recomandam o atentie sporita la pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Doar un specialist se va asigura ca montajul va fi realizat corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura