Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 532

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 532 532H 532HLE 532LE
Cod produs
894G3IWM-ES
Out Of stock
Descriere
Coroana butuc incarcator telescopic JCB 532 este fabricata din aliaje de cea mai buna calitate, astfel incat sa iti insoteasca utilajul cat mai mult timp. Expertii nostri in materie de piese au facut o analiza amanuntita a acesteia si sunt convinsi ca poate rezista mai mult timp decat specifica garantia!

Aceasta coroana reductor este realizata cu o tehnologie avansata, este o piesa moderna ce ii va oferi utilajului experienta unei piese durabile. De asemenea, ea este potrivita si pentru modelele: JCB 532H, JCB 532HLE si JCB 532LE. Pentru ca ne plac produsele de calitate, oferim si servicii pe masura! Astfel, atunci cand achizitionezi de aici piese, poti beneficia de consultanta gratuita, livrare rapida in 24 de ore si garantie!

Daca ai avut o zi solicitanta in care ghinionul a aparut si ai ramas pe teren cu utilajul tau, nu iti mai face griji! Partenerii nostri - mecanici experti - sunt disponibili sa intervina acolo unde este nevoie de ei. Ne-am bucura totusi ca primul nostru contact sa nu fie asa nefericit si sa ne contactezi afland toate modalitatile prin care te putem ajuta. Cine stie? Poate peste ceva timp vom fi mandri ca am contribuit la succesul tau!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 532 ii va oferi utilajului tau experienta unei piese durabile!
Rolul important al acestei piese este de a ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Acesta este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. De aceea, este necesar sa depistezi si sa rezolvi cat mai prematur problemele care pot aparea. Printre principalele cauze ale defectiunii acestei piese se numara deformarile aparute in urma socurilor mecanice. Alte cauze pot fi obiectele straine ce ajung intre dintii coroanei si pinioane, dar si degradarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca intampini dificultati in depistarea unui probleme a utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Iti oferim alaturi de aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 532 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul de curierat rapid produsele ajung la tine mai repede decat ai crede! Astfel, coroana butuc incarcator telescopic JCB 532 va fi trimisa catre tine in 24 de ore! Daca totusi este si mai urgent de atat, te invitam sa ne vizitezi la noi la sediu!

Montajul deficitar este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura