Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB TM300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM300
Cod produs
G3RCPL9K-ES
Out Of stock
Descriere
Daca si tu iti doresti ca utilajul tau sa nu mai aiba probleme cu coroana transmisie finala, atunci te afli la locul potrivit! Iti propunem aceasta coroana butuc incarcator telescopic JCB TM300 care sa te scape cat mai mult posibil de aceste probleme! Datorita calitatii acesteia si a materialelor din care a fost produsa, va fi piesa de baza perfecta in angrenajul transmisiei inferioare.

Pentru ca este o piesa importanta si are contact direct cu alte piese, recomandam o atentie speciala dedicata montajului sau. Stiai ca o piesa montata si intretinuta corect are toate sansele sa reziste de cateva ori mai mult decat este valabila garantia? Totul tine de tine si de alegerile pe care le faci cand vine vorba de vehiculele tale.

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de tine in aceasta meserie grea pe care o practici, incercam sa facem tot posibilul sa iti facem munca mai usoara! Scapa de griji atunci cand vine vorba de piese, contactandu-ne! Echipa noastra este pregatita sa iti acorde tot timpul de care ai nevoie, venind cu solutii pentru tine. Se va ocupa de la identificarea pieselor, pana la punerea ta in contact cu mecanicii nostri parteneri.

Coroana butuc incarcator telescopic JCB TM300 este piesa care te scapa de probleme!
Rolul coroanei reductor este mai important decat ai crede! In primul rand trebuie sa stii faptul ca ea este piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. Apoi trebuie sa stii ca menirea ei este sa ajute la amplificarea unui cuplu de forta. Printre principalele motive pentru care aceasta se uzeaza se regasesc deformarile/ fisurile datorate socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. De asemenea, nu este exclus sa patrunda obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane.

Serviciul gratuit de consultanta!
Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la serviciul gratuit de consultanta!

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB TM300 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24 de ore vom trimite coroana butuc incarcator telescopic JCB TM300 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura