Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 510
Cod produs
703XEV8I-ES
Out Of stock
Descriere
Crezi ca utilajul tau nu merita o piesa precum coroana butuc incarcator telescopic JCB 510 de buna calitate? Nu cred ca e nevoie sa stai prea mult pe ganduri. Stim ca este ajutorul tau de nadejde. Acesta lucreaza cat e ziua de mare pentru a-ti creste profitul. Afacerea ta e in picioare datorita lui!

Mai mult, se poate monta si pe JCB 510-56
Noi venim in ajutorul utilajului tau pentru a-l face sa se bucure de succes alaturi de tine! Ne dorim sa iti sustinem afacerea si sa te auzim in scurt timp ca am contribuit si noi la pozitia inalta pe care afacerea ta o detine pe piata!

Stim cat de greu se castiga banii si stim cat de usor se cheltuiesc. De aceea suntem aici, sa iti prezentam produsele noastre, cu care vei reusi sa iesi pe plus, de fiecare data! Cum? Gandeste-te doar la banii pe care il cheltui periodic pe produse noi. Apoi, adauga si costul mecanicului. Toate acestea pot deveni mai rare, alegand sa cumperi doar piese de calitate, precum cele din depozitul nostru! Daca te-am facut curios, te invitam sa ne vizitezi la sediul nostru sau pe site!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 510 iti va face utilajul sa se bucure de succes alaturi de tine!
Importanta coroanei de transmisie este mult mai mare decat ai crede fiindca aceasta joaca un rol de baza in sistemul de transmisie. Activitatea utilajului depinde de aceasta piesa, pentru ca livreaza cuplul de forta de la pinioane la butucul rotii. Cu alte cuvinte, trebuie sa depistam cat mai rapid si sa actionam daca s-a deteriorat. Printre principalele motive ale uzurii se numara deformarile generate de socurile mecanice la care a fost supusa si deteriorarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 510 - intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara coroana butuc incarcator telescopic JCB 510 - aceasta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura