Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 532

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 532 532H 532LE 532HLE
Cod produs
F4Z783OK-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 532 este o piesa indispensabila pentru utilajul tau, pe care iti propunem sa o comanzi chiar acum! A fost creata dupa modelul originalului, fiind insotita, totusi, de un pret mult mai accesibil. Este o piesa fabricata in Uniunea Europeana, din materiale rezistente, ce iti garanteaza faptul ca nu te va lasa la greu mult timp de aici inainte. Ce deosebeste magazinul ACN Piese Utilaje de alte firme din aceasta nisa? Faptul ca aici tu esti prioritatea noastra numarul unu! Afacerea noastra este construita in jurul unei experiente tehnice cat mai agreabile pentru clientii nostri.

Cum vei putea observa acest fapt? Prin cele doua avantaje de care vei beneficia daca alegi sa cooperezi cu noi! Acestea sunt: promptitudinea si profesionalismul cu care abordam fiecare solicitare primita, precum si calitatea exceptionala a componentelor ce ajung in catalogul nostru digital. Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam componenta care iti va reabilita echipamentul si care te va ajuta sa atingi succesul pe care il ravnesti.

Poti plasa chiar aici comanda ta pentru acest rulment butuc JCB 532 pe care il vizualizezi. Te vei bucura de un pret avantajos, vei avea parte de o livrare prompta si utilajul tau va functiona impecabil.
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Spune-le „adio” defectiunilor neprevazute cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta tehnica!
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru echipamentul tau de lucru, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta!

In timp, defectiunile iti provoaca numai probleme. Asa ca noi ne asiguram ca tu vei primi acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 532 in timp util. La scurt timp dupa ce vei primi confirmarea comenzii, noi iti ambalam produsul si il predam curierului. El iti va livra coletul oriunde in Romania. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai oportunitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Poti ridica piesele dorite si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, deoarece loviturile de ciocan ii vor deforma si, prin urmare, le vor afecta eficienta si scurta perioada de exploatare. Un montaj corect iti garanteaza o componenta ce va rezista pe termen lung si un utilaj ce ruleaza perfect. Atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici priceputi iti stau mereu la dipozitie. Se vor deplasa oriunde ai nevoie si iti vor monta piesele comandate sau efectua diverse reparatii necesare la vehiculul tau. Daca esti interesat de acest serviciu, agentii nostri din departamentul tehnic iti pot oferi mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Acest rulment butuc JCB 532 se poate monta si pe modelele: JCB 532H, JCB 532HLE si JCB 532LE.

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: F4Z783OK-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura