Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527
Cod produs
7SRNOWKU-O-BT
Out Of stock
Descriere
Comanda cu incredere acest rulment butuc JCB 527 pentru incarcator telescopic si te bucuri de o piesa alternativa, de calitate superioara, la un pret avantajos! Rulmentii de butuc recomandati de noi au fost conceputi dupa modelul piesei originale, respectand astfel cele mai inalte standarde din domeniu! Pentru un pret mult mai redus, vei face rost de o componenta fiabila, fabricata in Uniunea Europeana. De ce sa iti irosesti banii pe alte produse de o calitate indoielnica? Noi iti oferim cele mai accesibile si rezistente componente ce sunt disponibile pe piata la momentul actual.

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un incarcator telescopic performant, timpul trece mai usor decat crezi, iar rezultatele obtinute vor fi admirabile!

Rulment butuc JCB 527 - la un click distanta de tine! Alegerea optima pentru incarcatorul tau telescopic, acum la un pret avantajos!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Te apuca disperarea? Serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica te scoate din impas in doi timpi si trei miscari!
Ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? In primul rand, vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Al doilea avantaj este ca dupa plasarea comenzii, componenta iti va fi livrata a doua zi lucratoare. Economisesti timp si bani. Totodata, vei avea parte de un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu vehiculul tau. Ai dubii? Apeleaza la noi - fara niciun cost!

Nu iti place sa astepti? Atunci esti in locul perfect! Iti livram produsele dorite prin curier, de indata ce ai plasat o comanda. Metoda de plata este ramburs la primirea coletului, cand ai si sansa de a te asigura ca ai primit produsele corecte. Daca doresti, poti ridca acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 527 personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Noi te asteptam de luni pana vineri, pregatiti intotdeauna sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!

In legatura cu montajul, cea mai buna optiune este sa te bazezi pe noi. Colaboram numai cu profesionisti din intreaga tara, specializati pe toate componentele utilajului tau. Exista riscul ca, din cauza loviturilor de ciocan, rulmentii sa aiba de suferit atat din punctul de vedere al duratei de exploatare, cat si al eficientei. Este nevoie, asadar, sa intrebuintezi o presa mecanica - noi iti venim in ajutor, echipati cu tot ce este nevoie! Venim la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Suna-ne acum si afla toate detaliile legate de serviciile oferite de noi!

Acest rulment butuc JCB 527 se poate monta si pe modelele: JCB 527-55, JCB 527-55S, JCB 527-58 si JCB 527-67.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 7SRNOWKU-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura