Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527,  527-58, 527-67
Cod produs
UBO6YFVC-C
Out Of stock
Descriere
Iti reducem din timpul de stationare datorat avariilor prin mentinerea pe stoc a pieselor necesare. Astfel ca acest kit diferential incarcator telescopic JCB 527 se afla in depozitul nostru si il poti comanda acum pentru a ajunge rapid la punctul de lucru. Pretul este unul foarte avantajos si calitatea productiei este una superioara.

Setul complet de reparatie a fost conceput de catre o companie de renume, cu zeci de ani de experienta, a carei nisa este fabricarea pieselor necesare pentru utilajele JCB. El este format din 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, iar durabilitatea este un criteriu important pentru care recomandam achizitionarea lui.

Pentru mai multe detalii si o verificare a compatibilitatii bazata pe datele acordate despre utilaj suna la numerele de telefon afisate! Specialistii nostri te ajuta sa iei deciziile potrivite si sa beneficiezi de cele mai bune oferte.

Livrarea acestui kit diferential  JCB 527 dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii, poate fi expediat catre orice localitate din tara. Plata se acorda in sistem ramburs si se poate solicita asistenta curierului la verificarea pieselor primite.
Totodata, setul poate fi ridicat in cursul zilei de azi, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este un pas important care decide randamentul pieselor achizitionate, de aceea iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Astfel, poti solicita interventia unui mecanic din zona pentru schimbul pieselor, pentru revizii periodice sau chiar pentru reparatii complexe, dupa fiecare caz. Contacteaza-ne acum si iti oferim toate informatiile despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:
Setul contine:
•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Kitul diferential este perfect si pentru incarcatoarele JCB 527-58 si 527-67.

Codul produsului: UBO6YFVC-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura